VvE Beheer Delft - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Delft

VvE Beheer Delft – T&T, de kwaliteitsbeheerder

VvE Beheer Delft. De gemeente Delft, gelegen in Zuid – Holland met grote omliggende plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer en het Westland. Een prachtige historische binnenstad. Met een inwonertal van 105.000 een grote gemeente voor Nederlandse begrippen.

Delft kent veel gecombineerde of gestapelde bouw in de vorm van appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen, winkelcentra of parkeren, vandaar dus ook Vereniging van Eigenaren. T&T Vastgoed en VvE Beheer, kwaliteitsbeheerder / bestuurder / administrateur voor Verenigingen van Eigenaars, Mandeligheid, Onderhoud of Deelgenoten met meer dan 25 jaar ervaring.

Financieel, administratief, technisch en bestuurlijk beheer op professionele en betrokken wijze

De beheerders van T&T zijn veel bij de VvE op locatie aanwezig voor het uitvoeren van het technisch, bouwkundig en bestuurlijk beheer. Het nalopen van het Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP) en het begeleiden van klein- en groot onderhoud. Vervolgens bijpraten met kascontrole-, technische commissie of bestuur en de controle van schoonmaak- of onderhoudswerkzaamheden. Zaken welke tot de werkzaamheden behoren tot het vastgoedmanagement van T&T.

Financieel, administratief, secretarieel en technisch beheer voert T&T vanuit Informant Software, met een online internet portaal waarin leden, eigenaren en bestuursleden alle zaken binnen de VvE kunnen volgen. Ook huurbeheer, vastgoedbeheer groot eigenaren, afrekening stookkosten en duurzaamheidsprojecten kunnen goed worden gevolgd.

Bestaande bouw, nieuwbouw, appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen en gecombineerde complexen

Ten eerste begeleiden de vastgoedmanagers van T&T de VvE en haar bestuur bij het overstappen van een andere beheerder. Ook de opstart van een (slapende) VvE wordt door de VvE-experts van T&T verzorgd. Verzekeringen, bankzaken, opstellen van vergaderstukken, de AVG en moeilijke renovatieprojecten. Zaken welke T&T standaard voor de VvE verzorgt.

Bij nieuwbouw verzorgt T&T het complete traject van bouwplannen tot aan de oplevering van de algemene delen. Advies bij de vorming van de Akte van Splitsing, het opstellen van de eerste begroting van de VvE en de bijbehorende maandelijkse ledenbijdragen. Ook de organisatie van de eerste opstartvergadering en de opleveringen behoren tot de beheerswerkzaamheden.

Vrijblijvende kennismaking op locatie en offerte

Een kennismaking op locatie en/of bij ons op kantoor in Bergschenhoek zijn geheel vrijblijvend. Evenals een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl, wij verwelkomen u graag.

VvE Beheer Delft, T&T is gevestigd in Lansingerland te Zuid-Holland en voert Vastgoed en VvE Beheer in Den Haag, Rotterdam, Breda, Leiden, Gouda, Dordrecht, Utrecht, Spijkenisse, Alphen aan den Rijn, Zoetermeer, Rijswijk, Westland maar ook Delfgauw en Den Hoorn.