Offerte VvE Beheer

Offerte VvE Beheer – Wenst u het beheer van uw VvE uit te besteden of wilt u een frisse start maken met een nieuwe VvE beheerder? Graag maken wij kennis met uw VvE en verzorgen wij een aanbieding in het verlengde van úw wens.

Wij geven de voorkeur aan een persoonlijke kennismaking bij u op locatie om de specifieke wensen van de VvE met u te bespreken en een ronde door en om het gebouw te lopen. Op deze wijze krijgen wij een zo goed mogelijke indruk van de VvE en kunnen we zo volledig mogelijk vorm geven aan een offerte waar de VvE een goed gevoel bij heeft.

T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in Bergschenhoek, nabij Rotterdam en Den Haag en beheert VvE’s in Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Gelderland, Zeeland en Noord-Brabant. Naast VvE’s beheert T&T vastgoed voor groot eigenaren, parkmanagement en BIZ.

Specialiteiten zijn de opstart en begeleiding van nieuwbouw VvE’s, complexe VvE’s en bestaande VvE’s welke een nieuwe impuls nodig hebben.

Voor het maken van een afspraak kunt u telefonisch contact met ons opnemen op 010 – 223 81 33 of per mail via info@tentvvebeheer.nl.

Mocht u het prettiger vinden om een wat meer algemene offerte van ons te ontvangen welke altijd op een later tijdstip verder gespecificeerd kan worden, dan kunt u gebruik maken van het formulier.

Offerte VvE Beheer - T&T Vastgoed en VvE beheer Bergschenhoek

Offerte VvE Beheer – Wij komen graag bij u op locatie om te vernemen welke specifieke wensen er leven. Uiteraard bent u ook van harte welkom op ons kantoor in Bergschenhoek aan de Leeuwenhoekweg 20 B

Offerte aanvragen

  • MM slash DD slash JJJJ
  • Toegestane bestandstypen: pdf, png, gif, jpg, Max. bestandsgrootte: 64 MB.

T&T  Vastgoed en VvE Beheer

info@tentvvebeheer.nl
010 – 223 81 33

Postadres:
Postbus 119
2660 AC Bergschenhoek

Bezoekadres kantoor:
Leeuwenhoekweg 20 B
2661 CZ Bergschenhoek

© Copyright 2024 - T&T Vastgoed en VvE Beheer, gevestigd in Lansingerland onder de rook van Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Leiden, Dordrecht en het Westland in Zuid-Holland.