Professioneel, vriendelijk, persoonlijk Beheer

T&T Vastgoed & VvE Beheer

T&T  Vastgoed en VvE Beheer

info@tentvvebeheer.nl
010 – 223 81 33

Postadres:
Postbus 119
2660 AC Bergschenhoek

Bezoekadres kantoor:
Leeuwenhoekweg 20 B
2661 CZ Bergschenhoek

T&T Vastgoed en VvE Beheer, gevestigd te Bergschenhoek, nabij Rotterdam en Den Haag, ondersteunt u graag bij het opstarten en/of beheren van uw VvE of Vastgoed. Geheel om u en uw VvE of Vastgoed te ontzorgen. Bij een bestaande VvE vernemen wij graag de pijnpunten, bij de opstart van een nieuwbouw VvE kijken wij als VvE Beheerder graag mee vanaf de bouwtekening en begeleiden wij de VvE tot de feitelijke oplevering van de algemene ruimten.

Daarnaast kunnen wij u van dienst zijn wanneer u op zoek bent naar een voorzitter voor een vergadering, of wanneer u het beheren van uw vastgoed aan een professionele partij wenst over te laten.

Voor nadere informatie hebben wij de mogelijke varianten onderverdeeld:

  • VvE Beheer;
  • Opstart (nieuwbouw) VvE;
  • (Dag-) Voorzitter vergadering;
  • Vastgoed Beheer Groot Eigenaren;
  • Huurbeheer;
  • Parkmanagement en BIZ.

Indien u meer informatie wenst of op maat gemaakte mogelijkheden wenst te bespreken zijn wij persoonlijk, telefonisch dan wel per mail voor u bereikbaar via info@tentvvebeheer.nl of op 010 – 223 81 33.

We maken graag een afspraak met u, op locatie bij de VvE of het te beheren vastgoed of bij ons op kantoor om geheel vrijblijvend een mogelijke samenwerking te bespreken.

T&T Vastgoed en VvE Beheer zorgt voor vastgoed in de ruimste zin van het woord. Wij zijn veel op locatie omdat het goed beheren van Vastgoed, VvE’s, VvO’s, Vereniging, Mandeligheid, Beheersvereniging, Parkmanagement of BIZ niet alleen vanuit de kantoor locatie kan geschieden.

Wij zijn gevestigd in Lansingerland nabij Rotterdam en Den Haag en verzorgen het beheer in de provincies Zuid-Holland, Noord-Holland, Utrecht, Noord-Brabant, Zeeland en Gelderland.

T&T  Vastgoed en VvE Beheer

info@tentvvebeheer.nl
010 – 223 81 33

Postadres:
Postbus 119
2660 AC Bergschenhoek

Bezoekadres kantoor:
Leeuwenhoekweg 20 B
2661 CZ Bergschenhoek

© Copyright 2024 - T&T Vastgoed en VvE Beheer, gevestigd in Lansingerland onder de rook van Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Leiden, Dordrecht en het Westland in Zuid-Holland.