Voorzitter Ledenvergadering VvE

Onze jarenlange ervaring in het voorzitten van vergaderingen voor Verenigingen maakt dat wij u ook op dit gebied van dienst kunnen zijn. Een extern voorzitter ledenvergadering VvE (dag voorzitter) kan voor veel rust zorgen en mogelijke geschillen en vaak jarenlange pijnpunten oplossen of ontzenuwen. Een gedegen voorbereiding van de ledenvergadering ook middels gesprekken met de diverse betrokken is hierbij van groot belang.

Een extern Voorzitter Ledenvergadering VvE verzorgt:

  • een doelgerichte en gestructureerde vergadering;
  • een vergadering met een vriendelijke sfeer waarin alle partijen zich gehoord voelen;
  • het bewaken van procedures, regels en wetgeving;
  • een goed verloop van de interactie tussen de aanwezigen.

Tijdens de vergadering worden de te bespreken onderwerpen goed ingeleid en inhoudelijk besproken. De interactie die in het verlengde hiervan ontstaat, wordt op een nette manier gereguleerd zodat iedereen aan het woord komt. De behandeling van ieder onderwerp wordt afgesloten met een korte bondige samenvatting van de uitkomst.

Aan het einde van de vergadering zijn de doelstellingen behaald en wordt de vergadering goed afgesloten.

Een extern voorzitter wordt vaak ingeroepen bij Vereniging van Eigenaren welke een grote omvang kennen of waar belangrijke beslissingen dienen te worden genomen. Ook wordt een extern voorzitter ingezet wanneer er onenigheid bestaat binnen de VvE. Dit zijn soms lastige en langslepende processen, waarbij T&T uitkomst kan bieden door een frisse blik op de zaak en het anders begeleiden van een vergadering dan de leden gewend waren.

T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgt deze diensten voor zowel bestaande VvE’s als nieuwbouw VvE’s. Maar ook voor Verenigingen van Mandeligheid, Onderhoud, Beheer of Deelgenoten.

Wanneer u gebruik wenst te maken van deze dienstverlening, neemt u dan geheel vrijblijvend contact met ons op via 010 – 223 81 33 of info@tentvvebeheer.nl.

Door een jarenlange ervaring kunnen wij tevens als extern bestuurder fungeren voor VvE’s. Steeds vaker is het voor verenigingen lastig om uit de leden een kwalitatief goed en vrijwillig bestuur te kiezen. Binnen het familiebedrijf hebben Martijn en Jeroen van Tienhoven 25 jaar lang ervaring in het beheer en bestuur van VvE’s. U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met Martijn van Tienhoven: martijn@tentvvebeheer.nl

Wij zijn gevestigd te Lansingerland te Zuid – Holland, nabij Rotterdam en Den Haag , maar verzorgen deze service landelijk in geheel Nederland.

T&T  Vastgoed en VvE Beheer

info@tentvvebeheer.nl
010 – 223 81 33

Postadres:
Postbus 119
2660 AC Bergschenhoek

Bezoekadres kantoor:
Leeuwenhoekweg 20 B
2661 CZ Bergschenhoek

© Copyright 2024 - T&T Vastgoed en VvE Beheer, gevestigd in Lansingerland onder de rook van Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Leiden, Dordrecht en het Westland in Zuid-Holland.