Wie zijn wij

Wie zijn wij – T&T Vastgoed en VvE Beheer, ervaren en bedreven personen uit de VvE en Vastgoed branche met hetzelfde doel voor ogen. De samenwerking is tot stand gekomen op basis van het besef dat er nog steeds veel behoefte bleek aan dat kwalitatief goed Vastgoed en VvE Beheer op een vriendelijke en menselijke wijze.

T&T Vastgoed en VvE Beheer is ontstaan uit Fortemente Vastgoed & VvE Beheer. De naam Fortemente wordt als handelsnaam nog steeds gevoerd.

Graag stellen wij ons aan u voor, Wie zijn wij.

Wie zijn wij - T&T Vastgoed en VvE Beheer

Martijn van Tienhoven

Het verbaast mij steeds weer hoe afwachtend en afstandelijk VvE Beheerders zijn. Persoonlijk en rechtstreeks contact, hoe moeilijk is dat nu eigenlijk? Het maakt het werk er ook nog eens een stuk leuker op. Natuurlijk ga je als VvE Beheerder mee met de tijd en bied je uitgebreide mogelijkheden om zaken online zelf te regelen. Het één hoeft het ander niet uit te sluiten, hetgeen heden ten dage helaas meer en meer de trend lijkt te zijn. Met T&T Vastgoed en VvE Beheer doorbreken wij die trend. Bel ons of kom langs. U bent te allen tijde van harte welkom.

Jeroen van Tienhoven

Professioneel, vriendelijk en persoonlijk, aan deze mooie woorden wil ik kwaliteit & de menselijke maat toevoegen. Gezamenlijk een doel nastreven en bereiken. Beheer van Vastgoed & VvE’s op een kwalitatief uitmuntende wijze, behoort de menselijke maat te herbergen.

Belinda Reijman

Een band opbouwen met de klant, de mooiste kant van dit vak. Het is steeds weer de uitdaging om een klant op een zodanige wijze van dienst te zijn dat zij weet dat de VvE op professioneel gebied goed wordt begeleid, maar dat ik er als beheerder ook ben om allerlei vragen te beantwoorden, om even mee te sparren of om gewoon even je hart te luchten. Een professionele, maar toch persoonlijke band met de klant, dat is wat ik nastreef.

Esther Teeuw

Persoonlijke benadering en het nakomen van afspraken zijn zaken die bij mij hoog in het vaandel staan. De klant het gevoel geven dat hij/zij belangrijk is en dat er naar hem/haar wordt geluisterd. Alleen hierdoor kun je een goede relatie opbouwen. Problemen zijn er niet, uitdagingen wel, die ga ik graag aan.

Kevin Fruining

Woonachtig in Berkel en Rodenrijs. Hard werken en altijd openstaan voor de volgende challenge. Dit zijn eigenschappen welke ik altijd probeer na te steven en nodig acht om doelen te bereiken en succesvol te zijn in wat je doet. Met deze instelling ben ik dan ook aan de slag gaan bij T&T Vastgoed en VvE Beheer.

Dion Hallink

Woonachtig in Rotterdam. Ik ben werkzaam bij T&T sinds 2021 als VvE Beheerder.

Steyn Stout

Naast mijn studie bedrijfskunde aan de Hes in Rotterdam werk ik als VvE Beheerder bij T&T.

Janna van Tienhoven

Woonachtig in Den Haag. Ik ondersteun het financiële team van T&T.

Savanna Ravensbergen

Woonachtig in Capelle aan den IJssel. VvE Beheerder bij T&T.

Smoelenboek

Martijn van Tienhoven

Martijn van Tienhoven

Martijn (opgegroeid in het Westland) is sinds 1998 actief in het beheer van vastgoed. Met regelmaat ook als dagvoorzitter voor VvE’s die de zaken zelf in eigen beheer uitstekend voor elkaar hebben maar voor de toegevoegde waarde kiezen, voor een dagvoorzitter om de Algemene Leden Vergadering in goede banen te leiden. Martijn is tevens grondlegger van J&M VvE Beheer in de periode 1998-2011.

Jeroen van Tienhoven

Jeroen van Tienhoven

Al sinds 1998 beheert Jeroen (opgegroeid in Bergschenhoek) vastgoed in de ruimste zin van het woord. Naast VvE’s, zijn begeleiding nieuwbouwprojecten van bouwtekening tot eerste ledenvergadering, maar ook parkmanagement, begeleiding BIZ, verzekeringen en klimaat / duurzaamheid zijn zaken waar Jeroen veel betrokkenheid bij en kennis van heeft. Jeroen heeft 10 jaar zitting gehad in het bestuur suppver Sparta Rotterdam en is tevens grondlegger van J&M VvE Beheer in de periode 1998-2011.

Belinda Reijman

Belinda Reijman

Belinda (opgegroeid in Rotterdam) rondde in 2008 haar Master Stadsgeografie af aan de Universiteit Utrecht. Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Albert Heijn, van vakkenvuller tot teamleider, maakte zij op de eerste werkdag van 2009 kennis met de wereld van het VvE Beheer. De diversiteit binnen het werk is hetgeen Belinda zo bindt aan deze wereld. Geen dag is hetzelfde en steeds opnieuw weer dienen de juiste prioriteiten gesteld te worden. Zo houdt het werk je altijd scherp!

Esther Teeuw

Esther Teeuw

Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen op verschillende vakgebieden heeft Esther (opgegroeid in Rotterdam) de overstap gemaakt naar het VvE Beheer.
Gezien haar ervaring op het financiële vlak houdt zij zich naast het dagelijks beheer van de VvE’s bezig met verschillende financiële kanten van het vak.
Deze diverse werkzaamheden zorgen ervoor dat Esther haar draai binnen het VvE Beheer helemaal heeft gevonden.

Kevin Fruining

Kevin Fruining

In 2019 heb ik mijn Bachelor Bedrijfskunde aan de Erasmus Universiteit in Rotterdam behaald, daarna ben ik aan de slag gegaan bij T&T. Na eerder samengewerkt te hebben met Jeroen en Martijn, een nieuwe uitdaging bij T&T Vastgoed en VvE Beheer. Een mooie sector met nieuwe kansen, uitdagingen en de mogelijkheid om mezelf verder te ontwikkelen. Ik verzorg veel financieel beheer, maar ook het complete beheer voor VvE Bungalowpark Horsterwold te Zeewolde.

Dion Hallink

Dion Hallink

Bij T&T verzorg ik het beheer voor zowel appartementencomplexen als bedrijfsmatig vastgoed. Ik ben woonachtig in Rotterdam en heb een brede interesse en kijk op de wereld.

Savanna Ravenbergen

Savanna Ravenbergen

Bij T&T verzorg ik het beheer van appartementencomplexen. Ik ben woonachtig in Capelle aan den IJssel en ben eerder werkzaam geweest bij Ahold.

Steyn Stout

Steyn Stout

Bij T&T verzorg ik het beheer voor Verenigingen van Eigenaren en ondersteun hierbij tevens de diverse beheerders. Ik ben woonachtig in Bergschenhoek.

Janna van Tienhoven

Janna van Tienhoven

Ik verzorg bij T&T financiële afhandelingen, mutaties en betalingen voor de VvE’s welke wij mogen beheren.

T&T Vastgoed en VvE Beheer

T&T  Vastgoed en VvE Beheer

info@tentvvebeheer.nl
010 – 223 81 33

Postadres:
Postbus 119
2660 AC Bergschenhoek

Bezoekadres kantoor:
Leeuwenhoekweg 20 B
2661 CZ Bergschenhoek