Wie zijn wij

Wie zijn wij – T&T Vastgoed en VvE Beheer, ervaren en bedreven personen uit de VvE en Vastgoed branche met hetzelfde doel voor ogen. De samenwerking is tot stand gekomen op basis van het besef dat er nog steeds veel behoefte bleek aan dat kwalitatief goed Vastgoed en VvE Beheer op een vriendelijke en menselijke wijze.

T&T Vastgoed en VvE Beheer is ontstaan uit Fortemente Vastgoed & VvE Beheer. De naam Fortemente wordt als handelsnaam nog steeds gevoerd.

Graag stellen wij ons aan u voor, Wie zijn wij.

Wie zijn wij - T&T Vastgoed en VvE Beheer

Martijn van Tienhoven

Het verbaast mij steeds weer hoe afwachtend en afstandelijk VvE Beheerders zijn. Persoonlijk en rechtstreeks contact, hoe moeilijk is dat nu eigenlijk? Het maakt het werk er ook nog eens een stuk leuker op. Natuurlijk ga je als VvE Beheerder mee met de tijd en bied je uitgebreide mogelijkheden om zaken online zelf te regelen. Het één hoeft het ander niet uit te sluiten, hetgeen heden ten dage helaas meer en meer de trend lijkt te zijn. Met T&T Vastgoed en VvE Beheer doorbreken wij die trend. Bel ons of kom langs. U bent te allen tijde van harte welkom.

Jeroen van Tienhoven

Professioneel, vriendelijk en persoonlijk, aan deze mooie woorden wil ik kwaliteit & de menselijke maat toevoegen. Gezamenlijk een doel nastreven en bereiken. Beheer van Vastgoed & VvE’s op een kwalitatief uitmuntende wijze, behoort de menselijke maat te herbergen.

Esther Teeuw

Persoonlijke benadering en het nakomen van afspraken zijn zaken die bij mij hoog in het vaandel staan. De klant het gevoel geven dat hij/zij belangrijk is en dat er naar hem/haar wordt geluisterd. Alleen hierdoor kun je een goede relatie opbouwen. Problemen zijn er niet, uitdagingen wel, die ga ik graag aan.

Dion Hallink

Woonachtig in Rotterdam. Ik ben werkzaam bij T&T sinds 2021 als VvE Beheerder.

Janna van Tienhoven

Woonachtig in Den Haag. Ik ondersteun het financiële team van T&T.

Savanna Ravensbergen

Woonachtig in Capelle aan den IJssel. VvE Beheerder bij T&T.

Luuk Verboom

Woonachtig in Zevenhuizen. VvE Beheerder bij T&T.

Tim Siliakus 

Woonachtig in Bergschenhoek. VvE  Beheerder bij T&T.

Nikki van Mook

Woonachtig in Rotterdam, opgeroeid in Hellevoetsluis. VvE Beheerder bij T&T.

Smoelenboek

Martijn van Tienhoven

Martijn van Tienhoven

Martijn (opgegroeid in het Westland) is sinds 1998 actief in het beheer van vastgoed. Met regelmaat ook als dagvoorzitter voor VvE’s die de zaken zelf in eigen beheer uitstekend voor elkaar hebben maar voor de toegevoegde waarde kiezen, voor een dagvoorzitter om de Algemene Leden Vergadering in goede banen te leiden. Martijn is tevens grondlegger van J&M VvE Beheer in de periode 1998-2011.

Jeroen van Tienhoven

Jeroen van Tienhoven

Al sinds 1998 beheert Jeroen (opgegroeid in Bergschenhoek) vastgoed in de ruimste zin van het woord. Naast VvE’s, zijn begeleiding nieuwbouwprojecten van bouwtekening tot eerste ledenvergadering, maar ook parkmanagement, begeleiding BIZ, verzekeringen en klimaat / duurzaamheid zijn zaken waar Jeroen veel betrokkenheid bij en kennis van heeft. Jeroen heeft 10 jaar zitting gehad in het bestuur suppver Sparta Rotterdam en is tevens grondlegger van J&M VvE Beheer in de periode 1998-2011.

Esther Teeuw

Esther Teeuw

Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen op verschillende vakgebieden heeft Esther (opgegroeid in Rotterdam) de overstap gemaakt naar het VvE Beheer.
Gezien haar ervaring op het financiële vlak houdt zij zich naast het dagelijks beheer van de VvE’s bezig met verschillende financiële kanten van het vak.
Deze diverse werkzaamheden zorgen ervoor dat Esther haar draai binnen het VvE Beheer helemaal heeft gevonden.

Dion Hallink

Dion Hallink

Bij T&T verzorg ik het beheer voor zowel appartementencomplexen als bedrijfsmatig vastgoed. Ik ben woonachtig in Rotterdam en heb een brede interesse en kijk op de wereld.

Savanna Ravenbergen

Savanna Ravenbergen

Bij T&T verzorg ik het beheer van appartementencomplexen. Ik ben woonachtig in Capelle aan den IJssel en ben eerder werkzaam geweest bij Ahold.

Luuk Verboom

Luuk Verboom

Ik ben opgegroeid tussen de kassen in Zevenhuizen. Na het behalen van de studie facility management, ben ik begonnen als VvE beheerder bij T&T.
Tijdens deze studie heb ik veel kennis kunnen verkrijgen over zaken zoals klantgerichtheid, (integrale) dienstverlening, duurzaamheid en nog veel meer. Met mijn kennis hoop ik een tevreden gevoel te kunnen geven na ieder contactmoment!

Tim Siliakus

Tim Siliakus

Bij T&T Vastgoed en VvE Beheer vervul ik de functie van VvE beheerder.

Nikki van Mook

Nikki van Mook

Bij T&T Vastgoed en VvE Beheer vervul ik de functie van VvE beheerder.
Ik heb jarenlange ervaring in het beheer van vastgoed, ook in het huursegment.

Janna van Tienhoven

Janna van Tienhoven

Ik verzorg bij T&T financiële afhandelingen, mutaties en betalingen voor de VvE’s welke wij mogen beheren.

© Copyright 2024 - T&T Vastgoed en VvE Beheer, gevestigd in Lansingerland onder de rook van Rotterdam, Zoetermeer, Den Haag, Gouda, Leiden, Dordrecht en het Westland in Zuid-Holland.