Wie zijn wij

Wie zijn wij – T&T Vastgoed en VvE Beheer, ervaren en bedreven personen uit de VvE en Vastgoed branche met hetzelfde doel voor ogen. De samenwerking is tot stand gekomen op basis van het besef dat er nog steeds veel behoefte bleek aan dat kwalitatief goed Vastgoed en VvE Beheer op een vriendelijke en menselijke wijze.

T&T Vastgoed en VvE Beheer is ontstaan uit Fortemente Vastgoed & VvE Beheer. De naam Fortemente wordt als handelsnaam nog steeds gevoerd.

Graag stellen wij ons aan u voor, Wie zijn wij.

Martijn van Tienhoven

Het verbaast mij steeds weer hoe afwachtend en afstandelijk VvE Beheerders zijn. Persoonlijk en rechtstreeks contact, hoe moeilijk is dat nu eigenlijk? Het maakt het werk er ook nog eens een stuk leuker op. Natuurlijk ga je als VvE Beheerder mee met je tijd en bied je uitgebreide mogelijkheden om zaken online zelf te regelen. Het één hoeft het ander niet uit te sluiten hetgeen heden ten dage helaas meer en meer de trend lijkt te zijn. Met T&T Vastgoed en VvE Beheer doorbreken wij die trend. Bel ons of kom langs. U bent te allen tijde van harte welkom.

Jeroen van Tienhoven

Professioneel, vriendelijk en persoonlijk, aan deze mooi woorden wil ik kwaliteit & de menselijke maat toevoegen. Gezamenlijk een doel nastreven en bereiken. Beheer van Vastgoed & VvE’s op een kwalitatief uitmuntende wijze, behoort de menselijke maat te herbergen.

Bas Holleman

Een mensenmens. Als ik mijzelf in één woord zou moeten omschrijven zou dat het zijn. De combinatie die het beheren van VvE’s mij biedt, te weten het beheren van vastgoed en het opbouwen van langdurige vertrouwensrelaties maakt dit vak het vak voor mij. Ik ben ervan overtuigd dat het gezamenlijk opbouwen van een jarenlange relatie dé manier is om een VvE de stabiele basis te kunnen bieden die deze nodig heeft.

Belinda Plekkenpol

Een band opbouwen met de klant, de mooiste kant van dit vak. Het is steeds weer de uitdaging om een klant op een zodanige wijze van dienst te zijn dat zij weet dat de VvE op professioneel gebied goed wordt begeleid, maar dat ik er als beheerder ook ben om allerlei vragen te beantwoorden, om even mee te sparren of om gewoon even je hart te luchten. Een professionele, maar toch persoonlijke band met de klant, dat is wat ik nastreef.

Esther Teeuw

Persoonlijke benadering en het nakomen van afspraken zijn zaken die bij mij hoog in het vaandel staan. De klant het gevoel geven dat hij/zij belangrijk is en dat er naar hem/haar wordt geluisterd. Alleen hierdoor kun je een goede relatie opbouwen. Problemen zijn er niet, uitdagingen wel, die ga ik graag aan.

Tim Aaltink

Sinds 2000 woonachtig in Bergschenhoek en opgegroeid met een vader werkend in de vastgoedsector. Na het afronden van het VWO een bijbaan gevonden bij de Vliegclub Rotterdam. Na een aantal jaren daar gewerkt te hebben is het tijd voor een nieuwe stap.

Smoelenboek

Martijn van Tienhoven

Martijn van Tienhoven

Martijn (opgegroeid in het Westland) is sinds 1998 actief in het beheer van vastgoed. Met regelmaat ook als dagvoorzitter voor VvE’s die de zaken zelf in eigen beheer uitstekend voor elkaar hebben maar voor de toegevoegde waarde kiezen, voor een dagvoorzitter om de Algemene Leden Vergadering in goede banen te leiden. Martijn is tevens grondlegger van J&M VvE Beheer in de periode 1998-2011.

Jeroen van Tienhoven

Jeroen van Tienhoven

Al sinds 1998 beheert Jeroen (opgegroeid in Bergschenhoek) vastgoed in de ruimste zin van het woord. Naast VvE’s, zijn begeleiding nieuwbouwprojecten van bouwtekening tot eerste ledenvergadering, maar ook parkmanagement, begeleiding BIZ en verzekeringen zaken waar Jeroen veel kennis van heeft. Jeroen is tevens grondlegger van J&M VvE Beheer in de periode 1998-2011.

Belinda Plekkenpol

Belinda Plekkenpol

Belinda (opgegroeid in Rotterdam) rondde in 2008 haar Master Stadsgeografie af aan de Universiteit Utrecht. Na bijna 10 jaar werkzaam te zijn geweest bij Albert Heijn, van vakkenvuller tot teamleider, maakte zij op de eerste werkdag van 2009 kennis met de wereld van het VvE Beheer. De diversiteit binnen het werk is hetgeen Belinda zo bindt aan deze wereld. Geen dag is hetzelfde en steeds opnieuw weer dienen de juiste prioriteiten gesteld te worden. Zo houdt het werk je altijd scherp!

Bas Holleman

Bas Holleman

Bas (opgegroeid in Rotterdam) wist al snel in zijn werkzame leven dat gebouwenbeheer en het menselijke contact wat hierbij hoort hem op het lijf geschreven zijn. Na enkele jaren het onderhoud van de Rotterdamse Schouwburg te hebben begeleid volgde zijn overstap naar het VvE Beheer in 2009. In deze wereld legde Bas vrijwel alle mogelijke stappen af en heeft zodoende ruime ervaring met alles wat VvE Beheer te bieden heeft. De specialisaties van Bas liggen met name bij commercieel vastgoed en energie- en duurzaamheidsbeheer.

Esther Teeuw

Esther Teeuw

Na 18 jaar werkzaam te zijn geweest in het bankwezen op verschillende vakgebieden heeft Esther (opgegroeid in Rotterdam) de overstap gemaakt naar het VvE Beheer.
Gezien haar ervaring op het financiële vlak houdt zij zich naast het dagelijks beheer van de VvE’s bezig met verschillende financiële kanten van het vak.
Deze diverse werkzaamheden zorgen ervoor dat Esther haar draai binnen het VvE Beheer helemaal heeft gevonden.

Tim Aaltink

Tim Aaltink

Afgelopen jaar heeft Tim zijn Bachelor Economie & Bedrijfseconomie (specialisatie in Finance) behaald. Dit jaar gestart met de Master Financial Economics en daarnaast de uitdaging aangegaan om opnieuw met Jeroen & Martijn te gaan werken maar dit keer bij T&T Vastgoed en VvE beheer. Ik kijk uit naar deze nieuwe manier van werken en de uitdagingen die op mijn pad zullen gaan komen!

T&T Vastgoed en VvE Beheer

T&T  Vastgoed en VvE Beheer

info@tentvvebeheer.nl
010 – 223 81 33

Postadres:
Postbus 119
2660 AC Bergschenhoek

Bezoekadres kantoor:
Weg en Bos 7
2661 DG Bergschenhoek