VvE Beheer Rotterdam - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Rotterdam

VvE Beheer Rotterdam op een professionele, vriendelijke en persoonlijke wijze

VvE Beheer Rotterdam – T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgt het beheer van vastgoed en Verenigingen van Eigenaren op geheel eigen wijze. Een Persoonlijke en betrokken manier van beheren. “Kosten noch moeite” worden gespaard om de Vereniging van Eigenaren goed te beheren.

T&T houdt kantoor in Bergschenhoek, Lansingerland, net ten Noorden van Rotterdam. Zodoende beheert T&T veel vastgoed en VvE’s (appartementen, parkeren, bedrijven) in Rotterdam.

Rotterdam kent veel gestapelde bouw van woonappartementen, maar ook bedrijfsmatig vastgoed (bedrijfsunits) en kantoren. Natuurlijk zijn ook combinaties van VvE’s mogelijk zoals wonen, uitgaan of winkelen en parkeren. Zeker in het Centrum van Rotterdam of de Kop van Zuid komen vele varianten van Verenigingen van Eigenaren voor.

Kwaliteit in beheer van Vastgoed en VvE’s

VvE’s kiezen voor het laten beheren door een extern beheerder / bestuurder / administrateur zodat alle zaken rondom de VvE goed geregeld zijn. Op financieel, bestuurlijk, administratief en bouwkundig vlak. T&T heeft staat bekend als een beheerder met een uitstekende kwaliteit. Ook op het gebied van verzekeringen en splitsingsrecht heeft T&T veel kennis in huis. Kosten en basten voor de Rotterdamse VvE worden zo in kaart gebracht. Door deze werkwijze bespaart de VvE onnodige kosten.

T&T werkt met Informant Software. Hierbij kunnen de leden van de VvE, de technische commissie en het bestuur via een moderne portal meekijken wat betreft alle administratie en financiën. Zodoende zijn alle kosten, ook voor het VvE Beheer goed inzichtelijk. Ook de jaarlijkse kascontrole kan geheel digitaal geschieden. Ook technische of onderhoudsklachten klachten worden hierin wederzijds vastgelegd. T&T is gewend om alle zorg te besteden aan de jaarlijkse ledenvergadering en zorgt bijvoorbeeld voor het uitnodigen en notuleren. ook het voorzitten van ledenvergadering de VvE. Voor VvE’s waar zij het beheer voor voert, maar ook op basis van dag voorzitterschap.

Jarenlange ervaring: nieuwbouw en bestaande bouw

T&T heeft grote expertise in huis voor een frisse start van bestaande VvE’s (overstap van een andere beheerder, of vanuit eigen beheer) maar ook de opstart van zogenoemde nieuwbouw VvE’s in samenspraak met de eigenaren en de projectontwikkelaar. T&T beheert de VvE’s niet alleen van achter het bureau. De appartementencomplexen welke worden beheert, worden minimaal maandelijks bezocht, gevraagd en ongevraagd. Zo worden zaken gecontroleerd zoals de schoonmaak, wordt er efficiënt beheerd en worden kosten bespaard.

Voorbeelden van complexen in Rotterdam waar T&T het beheer voor mag voeren zijn: VvE het Bastion aan de Maasboulevard, VvE Weissenbruchlaan / Freericksplaats en VvE Duavista aan de Lloydpier. Ook VvE Beethovenflat, VvE Olympus Hillegersberg, VvE Heemraadssingel en VvE De Hooghe Hes zijn in beheer bij T&T. Voor VvE Downtown verzorgt T&T de opstart en beheer van het nieuwbouwproject.

Wij komen graag met u in contact voor het bespreken van de mogelijkheden van beheer of het uitbrengen van een offerte. Graag bezoeken wij uw appartementencomplex of bedrijfsverzamelgebouw om te bekijken welke aandachtspunten uw belangrijk vindt. Wij zijn bereikbaar via: 010 – 22 38 133 of info@tentvvebeheer.nl

VvE Beheer Rotterdam - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Rotterdam BV, kosten besparend, kwalitatief en betrokken – T&T Vastgoed en VvE Beheer

T&T is gevestigd in Lansingerland (Bergschenhoek) en verzorgt naast Rotterdam ook professioneel VvE Beheer in Den Haag, Westland Zwijndrecht, Gorinchem en Schiedam.