VvE Beheer Westland - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Westland

VvE Beheer Westland  – T&T neemt u de zorgen uit handen

VvE Beheer Westland – Het beheren van Vastgoed en Verenigingen van Eigenaren is specialistisch werk. T&T Vastgoed en VvE Beheer is een zeer ervaren beheerder op het gebied van beheer van appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen. Al meer dan 20 jaar bekend in de gemeente Westland. Zowel voor nieuwbouw, opstart als bestaande bouw is T&T een beheerder waar op gerekend kan worden. Hierbij kan gedacht worden aan technisch, administratief, secretarieel, financieel en bestuurlijk beheer van VvE’s en Vastgoed, ook voor groot eigenaren, parkmanagement en BIZ.

Bekend in het Westland

Het Westland bestaat uit een aantal gemeenten. Op 1 januari 2004 heeft er een herindeling plaatsgevonden van de gemeenten ‘s-Gravenzande (waaronder Heenweg), De Lier, Monster (waaronder Poeldijk en Ter Heijde), Naaldwijk (waaronder Maasdijk en Honselersdijk) en Wateringen (waaronder Kwintsheul). T&T verzorgt al meer dan 20 jaar het beheer voor appartementengebouwen en bedrijfsgebouwen in het Westland. Dit met een grote zorg en betrokkenheid. Kwalitatief hoogstaand beheer.

Naadloos aansluiten op de wensen van de VvE of Vastgoed eigenaar

De werkwijze van T&T wijkt af van andere vastgoed beheerders. De vraagstelling vanuit het te beheren vastgoed is bepalend. Zaken welke goed lopen, laat T&T ongemoeid. Zaken welke aandacht vereisen worden extra benoemd. De beheerders van T&T zijn vaak op locatie voor gevraagd en ongevraagd advies. Soms voor een praatje met bestuurs- en commissieleden. Maar ook met een corrigerende rol wanneer wanneer zaken niet goed verlopen. het controleren van de schoonmaak, het verwisselen van een naamplaatje of het begeleiden van klein- en groot onderhoud behoren tot het standaard takenpakket. Jaarlijks wordt het MJOP gezamenlijk nagelopen en bijgesteld. het maakt hierbij niet uit of er sprake is van een VvE, mandeligheid, huurbeheer of de opstart van een nieuwbouw VvE, alles geschiet met de grootst mogelijke zorg.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek en offerte

Wij maken graag een afspraak met u als vastgoedbezitter, projectontwikkelaar of bestuurslid. Tijdens het gesprek komen de zaken aan bod welke u belangrijk vindt. Wanneer er een wederzijdse klik ontstaat brengen wij graag offerte uit voor de opstart of het beheer van de VvE. Neemt u geheel vrijblijvend contact op het de beheerders van T&T, via 010 – 22 38 133 of info@tentvvebeheer.nl

VvE Beheer Westland, T&T voert onder meer Vastgoed en VvE Beheer in Den Haag, Zoetermeer, Leiden, Rotterdam, Dordrecht, Rijswijk, Alphen aan den Rijn, Delft, Berkel en Rodenrijs en Gouda.