VvE Beheer Leiden - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Leiden

VvE Beheer Leiden – T&T, de betrokken kwaliteits beheerder

VvE Beheer Leiden – Wat betreft grootte is Leiden de vierde gemeente in de provincie Zuid – Holland en kent 125.000 inwoners. Vandaar dus ook de benaming stad. Er is in Leiden veel gestapelde bouw in de vorm van appartementencomplexen, of bedrijfsverzamelgebouwen. Wanneer er meerdere eigenaren zijn binnen de gebouwen is er sprake van een Vereniging van Eigenaren. T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in de Randstad nabij Rotterdam en Den Haag te Lansingerland. T&T staat als beheerder garant voor betrokkenheid, vriendelijkheid en kwaliteit.

Vereniging van Eigenaren, Deelgenoten, onderhoud of mandeligheid

De beheerders van T&T hebben een jarenlange ervaring in het beheer van Vastgoed, huurbeheer en Verenigingen van Eigenaars. Zeer betrokken en professioneel. Ook de zorg voor Vereniging van Deelgenoten, mandeligheid of Onderhoud en Parkmanagement en BIZ vallen onder de expertise van T&T

Technisch, bouwkundig en bestuurlijk VvE beheer geschiedt veel op locatie van de VvE. Het beoordelen van klein- en groot onderhoud, het bijstellen van het Meerjaren Onderhouds Plan (MJOP) of de controle van schoonmaakwerkzaamheden behoort tot het standaard takenpakket. Ook duurzaamheids- en energievraagstukken beoordelen wij samen met de VvE op locatie.

Financieel, administratief en technisch beheer voert T&T vanuit Informant Software. Informant kent een hoogwaardig en overzichtelijk internet portaal. Leden kunnen meekijken in alle zaken rondom de VvE. De beheerders van T&T zijn dag en nacht bereikbaar in geval van calamiteiten.

Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen en bedrijven

Zowel voor bedrijfsmatig vastgoed als particulier bezit voert T&T het beheer. Appartementen en bedrijfscomplexen welke gezamenlijk onder één dak wonen en/of werken. Hierbij zijn ook combinaties mogelijk van appartementen, bedrijfsunits en parkeren.

T&T begeleidt de VvE of vereniging bij het overstappen vanaf de oude beheerder, wanneer de VvE het beheer eerst zelf heeft gevoerd of slapend is geweest. Verzekeringen, administratie en onderhoud worden geheel gescreend en op het gewenste niveau gebracht.

Bij nieuwbouw kijken de vastgoedbeheerders van T&T mee vanaf de eerste ontwikkeling van het nieuwbouwproject. Splitsingstekening, Akte van Splitsing, begroting en ledenbijdragen, T&T begeleidt of stelt deze op. De eerste ledenvergadering organiseren wij. Tijdens de oplevering van de algemene delen van de VvE zijn wij eveneens aanwezig. Notaris, projectontwikkelaar, bouwer en kopers begeleiden wij in deze fase.

Kennismaking en offerte geheel vrijblijvend

Neem geheel vrijblijvend contact met ons op voor een kennismaking op locatie of bij ons op kantoor in Bergschenhoek. Eveneens is een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed kosteloos en vrijblijvend.

Telefoon: 010-2238133 of e-mail: info@tentvvebeheer.nl, u bent van harte welkom!

VvE Beheer Leiden – T&T is gevestigd in Lansingerland, aan de noordrand van Rotterdam en voert VvE Beheer in Den Haag, Westland, Bodegraven en Alphen aan den Rijn.