VvE Beheer Dordrecht - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Dordrecht

VvE Beheer Dordrecht – T&T neemt VvE de zorgen uit handen

VvE Beheer Dordrecht – Dordrecht is met 120.000 inwoners de vijfde gemeente in grootte gelegen in Zuid Holland. Dordrecht herbergt veel gestapelde bouw, appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen. Eigenaren zijn vaak verenigd middels een Vereniging van Eigenaren, mandeligheid, Vereniging van Onderhoud of Deelgenoten. Het belangrijk dat dit vastgoed goed wordt beheerd. T&T vervult de rol van kwaliteits beheerder / bestuur / administrateur in de regio’s Den Haag, Rotterdam, Leiden en Dordrecht.

Uitstekende kwaliteit Vastgoed en VvE Beheer – bekend in de regio

De beheerders van T&T zijn al meer dan 20 jaar bekend in de Dordtse regio, met plaatsen zoals Sliedrecht, Zwijndrecht, Hendrik-Ido-Ambacht en Hardinxveld-Giessendam. Gezamenlijk hebben zij meer dan 50 jaar ervaring.  Op technisch, administratief, secretarieel en financieel beheer van Verenigingen van Eigenaars en Vastgoed.

Bestaande bouw, nieuwbouw of een frisse start

T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgt het beheer van gestapelde bouw, maar ook bedrijfsunits voor groot eigenaren en particulieren. Vanuit een nieuwbouw situatie ondersteunen wij de projectontwikkelaar, aannemer en kopers. Vanaf de bouwtekening en de vorming van de splitsingsakte. Tevens verzorgen we de eerste begroting en bijdragen voor de toekomstige eigenaren. Ook de eerste ledenvergadering en oplevering van de algemene delen van de VvE worden door ons georganiseerd en begeleid. Ook zij wij in deze fase al aanspreekpunt voor alle kopers.

Voor bestaande bouw brengen we de gehele VvE in kaart en bekijken we welke punten belangrijk. Bijvoorbeeld op het gebied van onderhoud of achterstanden in de VvE bijdragen. Zo maakt de VvE een frisse start bij het overstappen van de oude beheerder. Tenslotte activeren wij ook “slapende VvE’s”.

Vrijblijvende kennismaking, opmaat gesneden offerte

De beheerders van T&T komen graag met u in contact. We bespreken met de VvE of de Vastgoed eigenaar de specifieke aandachtspunten. We komen graag langs op locatie of geven een korte presentatie tijdens een algemene ledenvergadering. Vervolgens stellen wij een offerte op voor het beheer van de VvE of het vastgoed. Hierbij geven wij exact aan hoe we de VvE in de nieuwbouw begeleiden of hoe we een de overstap verzorgen vanuit de oude naar de nieuwe beheerder, of wanneer het beheer eerst in eigen beheer is gevoerd.

Neemt u geheel vrijblijvend contact op met de beheerders van T&T. Telefonisch: 010 – 22 38 133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl

VvE Beheer Dordrecht – T&T verzorgt ook VvE Beheer in Rotterdam, Den Haag, Barendrecht, Leiden, Gouda, Zwijndrecht, Alblasserdam, Westland, Bleskensgraaf en Breda.