VvE Beheer Wassenaar - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Wassenaar

VvE Beheer Wassenaar – T&T, de Kwaliteits Beheerder

VvE Beheer Wassenaar – De gemeente Wassenaar ligt in de provincie Zuid – Holland met grote plaatsen als Den Haag en Rotterdam. T&T Vastgoed en VvE Beheer is de kwaliteits beheerder / bestuurder / administrateur voor Verenigingen van Eigenaren, vastgoedeigenaren en huurbeheer. Professioneel, vriendelijk en zeer betrokken beheer. Voor zowel appartementencomplexen als bedrijfsverzamelgebouwen, winkelcentra of gecombineerde bouw.

Financieel, technisch, bestuurlijk en administratief beheer

De beheerders van T&T verzorgen voor Verenigen van Eigenaars, Deelgenoten, Onderhoud of Mandeligheid het technisch, bouwkundig en bestuurlijk beheer veel op locatie uit. Opname van het MJOP (Meer Jaren Onderhouds Plan), controle klein- en groot onderhoud of renovatie. Bijpraten met bestuursleden of technische commissieleden of de controle van de schoonmaak. In voorkomende gevallen zelfs de functie van huismeester.

Het financieel, secretarieel en technisch beheer wordt gevoerd vanuit Informant. Een zeer modern en flexibel software applicatie speciaal voor VvE’s, huurbeheer en vastgoed beheer. Met een internet portal zodat eigenaren kunnen meekijken bij alles wat met de VvE of het te beheren vastgoed te maken heeft. Ook renovatieprojecten of stookkosten voor flatverenigingen en duurzaamheidsprojecten worden hiermee een stuk gemakkelijker te bekijken en te beheren.

Bestaande bouw en nieuwbouw projecten

T&T verzorgt de opstart van VvE’s bij nieuwbouw. Gezamenlijk met projectontwikkelaar, bouwer, notaris en koper wordt het activeren en opzetten van een VvE geheel begeleid. Zoals advies bij de opzet van de akte van splitsing, het opstellen van de eerste begroting met ledenbijdragen, de organisatie van de eerste ledenvergadering en de aanwezigheid tijdens de oplevering van de algemene ruimten.

Bij bestaande VvE’s begeleiden wij de Vereniging vanaf de oude beheerder, of wanneer de VvE het beheer eerst zelf heeft verzorgd. Het overstappen / de overstapservice. Ook slapende VvE’s worden geactiveerd. Zaken als verzekeringen, het onderhoud, bankzaken, de KvK en de AVG worden onder de loep genomen, gecorrigeerd of opgezet.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie, bij ons op kantoor en een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed zijn geheel vrijblijvend.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl, u bent van harte welkom!

VvE Beheer Wassenaar, T&T is gevestigd in Bergschenhoek en verzorgt beheer in plaatsen als Leidschendam Voorburg, Voorschoten,  Den Haag, Rotterdam, Leiden, Gouda, Zoetermeer, Dordrecht, Rijswijk, Vlaardingen en Schiedam.