VvE Beheer Bergschenhoek - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Bergschenhoek

VvE Beheer Bergschenhoek – T&T Vastgoed en VvE Beheer ontzorgt

VvE Beheer Bergschenhoek – In 1466 is Bergschenhoek ontstaan door de plaatsing van een molen, lange tijd deel uitmakende van Hillegersberg (Rotterdam). In 1811 scheidde Bergschenhoek zich af en werd zelfstandig. Tegenwoordig maakt Bergschenhoek deel uit van de gemeente Lansingerland en is een groei gemeente, vinex. Door de groei is er in de loop van de jaren meer gestapelde bouw ontstaan in de vorm van appartementencomplexen of bedrijfsverzamelgebouwen, de Verenging van Eigenaren maakt ook zijn intrede in Bergschenhoek. T&T is al vanaf 1998 bekend met het beheren van vastgoed, huurbeheer en VvE’s in Bergschenhoek en de 3B gemeenten (Bleiswijk en Berkel en Rodenrijs).

Kwaliteit en vriendelijkheid in Vastgoed en VvE beheer

De beheerders van T&T werken op een unieke wijze. Professioneel, Vriendelijk en Persoonlijk. Het administratief en financieel beheer wordt gevoerd vanuit Informant Software, met een prachtige online portaal voor eigenaren en bestuur. Daarnaast legt T&T veel nadruk op het bestuurlijk en technisch beheer op locatie. Het nalopen van onderhoudswerkzaamheden, bijstellen van het MJOP (Meer Jaren Onderhouds Plan), het begeleiden van het onderhoud van de hydrofoor of het verwisselen van een naamplaatje. Standaard beheerswerk wat de beheerders van T&T verzorgen. Natuurlijk wordt er ook bijgesproken met bestuur, eigenaar of technische commissie. 24/7 telefonisch bereikbaar.

Appartementen, bedrijfsunits, bestaande bouw of nieuwbouw

T&T beheert Vereniging van Eigenaars, Mandeligheid, Vereniging van Deelgenoten of Onderhoud. Complexen met huurwoningen en koopwoningen. Ook in combinatie met woningcorporatie of groot eigenaar (huurbeheer). Bij bestaande bouw begeleiden we de vereniging vanaf de oude beheerder of vanuit eigen beheer.

Bij nieuwbouw kijken wij graag mee met ontwikkelaar, aannemer en notaris. Van de eerste plannen naar een Akte van Splitsing en vervolgens de begroting en de eerste algemene ledenvergadering. T&T is gespecialiseerd in dit traject en ontzorgt alle betrokken.

Vrijblijvend kennismaken en offerte

Wij komen graag met u in contact. Een vrijblijvende afspraak op locatie of bij ons op kantoor. Wij zijn gevestigd in het voormalig gebouw van Heembouw en Informatique aan Weg en Bos 7 te Bergschenhoek. Na de kennismaking stellen wij desgewenst een offerte op voor het beheer van de VvE, het huurbeheer of vastgoed.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010 – 22 38 133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom!

T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Bergschenhoek

T&T Beheer VvE’s en Vastgoed in Lansingerland, maar ook in plaatsen als Pijnacker – Nootdorp Rotterdam, Zoetermeer, Dordrecht, Den Haag of het Westland

In oktober 2019 start de bouw van nieuwbouwproject Middeldorp. T&T Vastgoed en VvE Beheer zal de opstart en het beheer van de Vereniging van Eigenaren verzorgen. Verkoop via DB Makelaars.