VvE Beheer Zevenhuizen - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Zevenhuizen

VvE Beheer Zevenhuizen – T&T de kwaliteits beheerder in de regio

VvE Beheer Zevenhuizen – Moerkapelle. Sinds 2010 zijn beide gemeenten opgegaan in de nieuwe gemeente Zuidplas. Ook Moordrecht en Nieuwerkerk aan den IJssel maken deel uit van de nieuwe gemeente. T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in Bergschenhoek te Lansingerland en is zeer bekend in Zuidplas als VvE Beheerder, bestuurder en administrateur.

T&T: Professioneel en betrokken beheer

De beheerders van T&T verzorgen het beheer van Vastgoed, Verenigingen van Eigenaren en huurbeheer op geheel eigen wijze. Veel aanwezig op locatie, het beheer van vastgoed kan niet alleen van achter het bureau. Inspectierondes, het bijwerken van het MJOB, of het controleren van klein- en groot onderhoud. Bijpraten met het bestuur en technische commissie over de verzekeringen, de AVG of het plannen van de jaarlijkse ledenvergadering. Het technisch en bestuurlijk beheer.

Het financieel, administratief technisch beheer verzorgt T&T vanuit Informant Software. Hoge kwaliteit met een online portal voor eigenaren en bestuursleden. De beheerders van T&T zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar in geval van calamiteiten.

Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen en bedrijven

T&T verzorgt de opstart van nieuwbouw VvE’s als het beheer van bestaande VvE’s welke een overstap maken van een andere beheerder voor een frisse start. Ook VvE’s welke het beheer eerst zelf hebben verzorgd, kunnen via de “overstapservice” in beheer komen bij T&T.

Bij nieuwbouw verzorgt T&T gezamenlijk met projectontwikkelaar, aannemer, makelaar, notaris en eigenaren de gehele opstart van de VvE. Graag kijken wij mee vanaf de bouwtekening. Vorming van de splitsingsakte, het opstellen van de begroting met ledenbijdragen en de organisatie van de eerste ledenvergadering worden door T&T verzorgd. Tijdens de gehele bouwfase is T&T aanspreekpunt voor alle partijen en ook tijdens de oplevering van de algemene ruimten is T&T present.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden te bespreken voor het beheren van uw VvE of vastgoed. Een vrijblijvende afspraak op locatie of bij ons op kantoor kan desgewenst gevolgd worden door een offerte voor het beheer van de Vereniging van Eigenaars of het vastgoed.

Wij telefonisch bereikbaar: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom!

T&T beheert VvE’s ook VvE’s in plaatsen als Pijnacker – Nootdorp, Zoetermeer, Westland en Capelle aan den IJssel.