VvE Beheer Naaldwijk - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Naaldwijk

VvE Beheer Naaldwijk – T&T al 20 jaar kwaliteitsbeheerder in het Westland

VvE Beheer Naaldwijk – De gemeente Naaldwijk maakt deel uit van de herindelingsgemeente Westland, waar ook plaatsen als Wateringen, Monster en Kwintsheul deel van uitmaken. Het Westland kent veel gecombineerde en gestapelde bouw in de vorm van Verenigingen van Eigenaren. Zowel appartementencomplexen als bedrijfsverzamelgebouwen. T&T vervult al 20 jaar de rol van kwaliteits beheerder, bestuurder of administrateur van VvE’s in het Westland.

Beheer van VvE’s, vastgoed en huurbeheer, professioneel en betrokken

T&T voert het beheer van vastgoed, VvE’s en huurbeheer op pro-actieve en betrokken wijze. Veel aanwezig op locatie voor overleg met het bestuur en technische commissie, het vervangen van naamplaatjes of het opnemen van meterstanden. Jaarlijks nalopen van het MJOP, van klein- en groot onderhoud of controle van de schoonmaak, technisch en bestuurlijk beheer.

Het financieel, technisch en administratief beheer verzorgt T&T vanuit Informant Software. Met een online internet portaal, zodat eigenaren en bestuursleden kunnen meekijken in het hart van de VvE. De beheerders van T&T zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar, zonder tussenkomst van een callcenter.

Bestaande bouw, nieuwbouw, woningen en bedrijven

T&T verzorgt zowel nieuwbouw als bestaande bouw. Bij bestaande VvE’s welke overkomen van een andere beheerder of het beheer zelf hebben verzorgt. Ook VvE’s welke een frisse start willen maken met een nieuwe beheerder of bij kenmerk “slapende VvE” verzorgt T&T een degelijk plan van aanpak in de vorm van een overstapservice.

Bij nieuwbouw verzorgt T&T het gehele traject vanaf de bouwtekening tot aan oplevering van de algemene ruimte. Gezamenlijk met ontwikkelaar, het aannemersbedrijf, de notaris en de kopers zorgt T&T voor een degelijke en kwalitatieve opstart van de VvE. Zaken als de begroting, de ledenbijdragen en de ledenvergadering maar ook de verzekeringen en de AVG worden door T&T verzorgt.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Wij komen graag met u in contact. Bij voorkeur maken wij een afspraak met u op locatie of bij ons op kantoor. Vervolgens stellen wij desgewenst een offerte op voor het beheer van de VvE of het vastgoed.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom!

T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Naaldwijk

T&T beheert VvE’s in het gehele Westland maar ook in plaatsen als Den Haag, Zoetermeer en Zevenhuizen.