VvE Beheer Zuidplas - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Zuidplas

VvE Beheer Zuidplas – T&T kwaliteits beheerder in de regio

VvE Beheer Zuidplas – De gemeente Zuidplas is in 2009 door een herindeling van de gemeenten Zevenhuizen, Moordrecht, Moerkapelle en Nieuwerkerk aan den IJssel en kent bijna 45.000 inwoners. In de gemeente is veel gecombineerde en gestapelde bouw in de vorm van appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouw.  T&T is een specialist in het beheer van Vastgoed en Verenigingen van Eigenaren.

Professioneel en betrokken beheer van VvE’s, Vastgoed en huurbeheer

T&T is een zeer betrokken beheerder / bestuurder of administrateur van Verenigingen van Eigenaars. Veel op locatie aanwezig voor overleg met leden bestuur, technische-  kascommissie. Ook het nalopen en begeleiden van klein- en groot onderhoud, het bijwerken van het Meerjaren Onderhouds Plan of het controleren van de schoonmaak zijn zaken welke tot het standaard takenpakket behoren. Het bouwkundig, technisch en bestuurlijk beheer.

De beheerders van T&T voeren het financieel, technisch en administratief beheer vanuit Informant Software, met een kwalitatief hoogstaande internet portaal. Leden en bestuur kunnen zo meekijken binnen het hart van de VvE.

T&T is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar. Hierbij wordt geen gebruik gemaakt van een callcenter, u krijgt direct contact met een beheerder welke op de hoogte is van het appartementencomplex of het bedrijfscomplex.

Nieuwbouw, bestaande bouw, opstart of slapende VvE

T&T beheert zowel bestaande bouw als nieuwbouw Verenigingen van Eigenaars. Daarnaast ook varianten als de Vereniging van Mandeligheid, Onderhoud of Deelgenoten. Hierbij kan ook gedacht worden aan parkeerterreinen, winkelcentra of zelfs jachthavens.

Bij bestaande bouw begeleidt T&T de VvE bij overdracht van de oude beheerder. Ook wanneer de VvE het beheer eerst zelf heeft gedaan, verzorgt T&T deze overstap in de vorm van een “overstapservice”. Alle zaken binnen aan de VvE verbonden worden nagelopen. Verzekeringen, de financiën, de AVG wetgeving en het MJOP / MJOB zijn onder meer zaken welke standaard worden gecheckt.

Bij nieuwbouw begeleidt T&T de projectontwikkelaar, de aannemer, de notaris, de gemeente en de kopers vanaf het eerste begin, de planontwikkeling. De splitsingsakte, begroting, de ledenbijdrage en de eerste ledenvergadering worden georganiseerd. Ook bij de opleveringen zijn de beheerders van T&T aanwezig en tijdens het gehele bouwproces en de opstartfase van de VvE zijn de beheerders van T&T aanspreekpunt voor alle VvE gerelateerde zaken.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Wij komen graag met u in contact om de mogelijkheden van beheer te bespreken. Een vrijblijvende afspraak op locatie of bij ons op kantoor en een offerte voor het beheer van de VvE zijn geheel vrijblijvend.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom!

VvE Beheer Zuidplas: T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in Bergschenhoek, verzorgt het beheer van Vastgoed en VvE’s in plaatsen als Rotterdam, Zoetermeer, Pijnacker-Nootdorp en Capelle aan den IJssel.