VvE Beheer Capelle aan den IJssel - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Capelle aan den IJssel

VvE Beheer Capelle aan den IJssel – T&T ontzorgt de VvE en Vastgoed eigenaar

VvE Beheer Capelle aan den IJssel – De weg naar Kralingen verbond ooit Gouda en Rotterdam. Langs deze weg ontstond Capelle aan den IJssel. Een mooie gemeente centraal gelegen in Zuid – Holland. Nabij Nieuwerkerk aan den IJssel en Krimpen aan den IJssel. Inmiddels is Capelle uitgegroeid tot een grotere gemeente. Er zijn wijken als Schollevaar, Capelle – West, ‘s-Gravenland en Oostgaarde, Schenkel en Middelwatering. Ook door de groei is er gestapelde bouw in de vorm van appartementencomplexen, maar ook bedrijfsverzamelgebouwen ontstaan. Hierbij komt een Vereniging van Eigenaren om de hoek kijken.

Zeer ruime ervaring in Beheer Vastgoed & VvE’s – uitstekende kwaliteit

T&T Vastgoed en VvE Beheer is een zeer ervaren en betrokken vastgoedbeheerder. Zeer bekend in de regio Capelle aan den IJssel. Expertise op het gebied van beheer van VvE’s (woningen en bedrijven), parkmanagement, BIZ of statuten verenigingen. Gezamenlijk hebben de beheerders van T&T meer dan 50 jaar ervaring. De werkwijze van T&T wordt gekenmerkt als Professioneel, Vriendelijk en Persoonlijk. T&T verzorgt secretarieel, financieel, technisch, en bouwkundig beheer. Er wordt gewerkt met Informant Software en natuurlijk een online portaal. T&T is met regelmaat aanwezig bij het complex, om controle uit te voeren op onderhoud, schoonmaak, het verwisselen van naamplaatjes, of om even bij te praten met bestuursleden en eigenaren.

Nieuwbouw, bestaande bouw, opstart VvE – vrijblijvende kennismaken en offerte

T&T verzorgt voor zowel nieuwbouw VvE’s het beheer als voor bestaande bouw. Bij nieuwbouw kijken wij graag mee met de notaris en projectontwikkelaar vanaf de bouwtekening. Bij het opstellen van de Akte van Splitsing en de Splitsingstekening wordt geadviseerd. Al in deze fase wordt de eerste concept begroting en VvE-bijdragen opgesteld. Wij fungeren graag als aanspreekpunt voor de kopers tijdens het gehele bouwproces. natuurlijk wordt de eerste ledenvergadering georganiseerd door T&T. In dit traject, tot de eerste ledenvergadering brengen wij geen kosten in rekening, een voorinvestering in een goede samenwerking.

Bij bestaande bouw, begeleiden wij de VvE van de oude beheerder naar T&T, een overstapservice. Ook wanneer de VvE kiest voor een overstap vanuit eigen beheer door de VvE, begeleiden wij dit gehele proces. Vanuit de eerste oriënterende kennismakingen, ter plaatste en bij T&T op kantoor, wordt er desgewenst een offerte opgesteld voor het beheer van de VvE of het Vastgoed. In deze offerte komen specifiek de punten aan bod welke u als zeer belangrijk heeft aangeven.

Wilt u kennismaken met het team van T&T Vastgoed en VvE Beheer, neem geheel vrijblijvend contact op via: 010 – 22 38 133 of via info@tentvvebeheer.nl 

T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Capelle aan den IJssel

VvE Beheer Capelle aan den IJssel – T&T vastgoed en VvE Beheer ontzorgt de VvE en Vastgoed eigenaar.