VvE beheer Ridderkerk - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Ridderkerk

VvE Beheer Ridderkerk – T&T neemt u de zorgen uit handen

VvE Beheer Ridderkerk. Met bijna 50.000 inwoners is Ridderkerk een grotere gemeente in de provincie Zuid – Holland. Gelegen op het eiland IJsselmonde, kent Ridderkerk kernen als Bolnes, Slikkerveer, Oostendam en Rijsoord. Door de groei van de gemeente is er steeds meer gecombineerde en gestapelde bouw ontstaan in de vorm van een Vereniging van Eigenaren, Mandeligheid of Vereniging van Deelgenoten. In de volksmond flats, appartementencomplexen en bedrijfunits of bedrijfsverzamelgebouwen. T&T verzorgt het beheer van vastgoed op kwalitatief hoog niveau.

Zeer goede kwaliteit – bekend in Ridderkerk en omstreken

T&T verzorgt het beheer van Vastgoed en VvE’s op financieel, technisch, bestuurlijk en administratief vlak. De termen administrateur, bestuurder en beheerder kunnen hiervoor worden gebruikt. Voor bestaande bouw, waarbij de VvE of vereniging een frisse start wil maken met een nieuwe beheerder. Of wil overstappen vanuit de situatie van eigen beheer.

Bij nieuwbouw kijken de beheerders van T&T graag mee vanaf de eerste plannen bij ontwikkeling met architect, projectontwikkelaar en aannemer. In het volgende stadium ook de koper en leden van de VvE. Vanaf bouwtekening, naar Akte van Splitsing, de eerste begroting met VvE bijdragen. Vervolgens de organisatie van de eerste ledenvergadering en de oplevering van de algemene delen. Zaken waar T&T in is gespecialiseerd.

Een nieuwe beheerder, Professioneel, Vriendelijk en Persoonlijk

Het beheer van Vastgoed en VvE’s wordt door T&T op geheel eigen wijze gedaan. Vanuit het besef dat het beheren van vastgoed niet alleen van achter een bureau kan, zijn wij veel aanwezig op locatie. Bijpraten met het bestuur of commissieleden, het vervangen van een naamplaatje, controle van schoonmaak, of het nalopen van de schilder. Zaken welke voor T&T heel normaal zijn. Hierbij zijn de administratie en financiën natuurlijk op orde. Hiervoor werken wij met Informant Software. Met een schitterend en flexibel online portaal voor leden, bestuur en commissies. Ook voor huurbeheer bent u bij T&T aan het juiste adres.

Vrijblijvende kennismaking en offerte op maat

Neemt u gerust contact op met de beheerders van T&T Vastgoed en VvE Beheer voor een vrijblijvende kennismaking op locatie en een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed. Per telefoon: 010 – 22 38 133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom!

T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Ridderkerk

VvE Beheer Ridderkerk. T&T is bekend in de regio, met omliggende plaatsen als: Kinderdijk, Alblasserdam, Heerjansdam en Barendrecht