VvE Beheer Papendrecht - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Papendrecht

VvE Beheer Papendrecht – T&T betrokken en kwalitatief beheer

VvE Beheer Papendrecht – Papendrecht is een middelgrote gemeente in de Provincie Zuid – Holland met bijna 35.000 inwoners. Met omliggende gemeenten zoals Dordrecht, Sliedrecht, Molenwaard, Alblasserdam, Hendrik-Ido-Ambacht en Zwijndrecht. In 2007 heeft groot deel van het centrum een herontwikkeling ondergaan. Sinds 2012 kent Papendrecht ook de wijk Vriesenpolder. Een groeiende gemeente waarin veel gestapelde bouw is te vinden. Van hieruit ontstaat een VvE, een Vereniging van Eigenaren. T&T beheert VvE’s en Vastgoed op een geheel eigen wijze. Professioneel, Vriendelijk en Persoonlijk.

T&T ontzorgt met uitstekend beheer en is zeer bekend in Papendrecht en omgeving

T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgt al meer dan 20 jaar het beheer van VvE’s, een Verenigingen van Deelgenoten of mandeligheid in Papendrecht en omgeving. Wij verzorgen naast technisch beheer, ook financieel, administratief en bestuurlijk beheer voor de Vereniging van Eigenaars. Naast beheerder worden ook de termen administrateur of bestuurder genoemd in de wet. Rollen welke T&T uitstekend kan vervullen. Daarnaast worden ook de termen flat (met of zonder stookkosten) appartementencomplex, bedrijfsverzamelgebouw en bedrijfsunit of winkelcentra genoemd. Op alle vlakken beheert T&T met aandacht en zorg, een goede beheerder van alles wat gestapelde bouw betreft.

T&T verzorgt het beheer van VvE’s op geheel eigen wijze. Wij zijn veel op locatie te vinden. Het verwisselen van een naamplaatje, bijpraten met bestuur en commissie of het controleren van schoonmaak of klein- en groot onderhoud. Natuurlijk zijn hierbij de financiële en administratieve zaken keurig op orde. Tevens heeft de VvE de beschikking over een online portal. Het beheer van VvE’s en Vastgoed kan niet alleen van achter het bureau. Betrokkenheid en persoonlijk contact zijn enorm belangrijk en één van de sterke punten van T&T.

Nieuwbouw of bestaande bouw, T&T is van alle markten thuis

T&T verzorgt het beheer van opstart VvE’s (nieuwbouw of slapend) en bestaande bouw, voor appartementen, bedrijven en kantoren. Bij opstart van een nieuwbouw VvE’s kijkt T&T mee vanaf de eerste plannen, de bouwtekening, adviseert bij het opstellen van de splitsingsakte en stelt de eerste begroting op met de bijbehorende VvE bijdragen. T&T organiseert tevens de eerste ledenvergadering en zit deze ook voor. Tot deze eerste vergadering van de VvE, doet T&T dit belangeloos.

Bij bestaande bouw komen we graag op locatie langs voor een kennismaking. We inventariseren de problemen en vragen welke punten extra belangrijk zijn. Vervolgens stellen wij een op maat gesneden offerte op voor het beheer van de VvE of Vereniging. De overstap van de oude beheerder naar T&T verzorgen wij geheel. Ook wanneer de VvE het beheer eerst zelf verzorgde kennen wij een unieke en zorgeloze “overstapservice”.

Op maat gesneden offerte en vrijblijvende kennismaking

De beheerders van T&T komen graag met u in contact voor het maken van een kennismaking. Dit doen wij graag bij u op locatie. Vervolgens kan een op maat gesneden offerte worden opgesteld voor het beheer van de VvE, de mandeligheid of de vereniging. U kunt geheel vrijblijvend contact met ons opnemen, per telefoon: 010 – 22 38 133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom!

T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Papendrecht

VvE Beheer Papendrecht, T&T: Professioneel, Vriendelijk en Persoonlijk beheer van Vastgoed in Papendrecht en de Drechtsteden.