VvE Beheer Zwijndrecht - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Zwijndrecht

VvE Beheer Zwijndrecht – T&T neemt u de zorgen uit handen

VvE Beheer Zwijndrecht – Gelegen op het eiland Zwijndrechtse Waard ligt de gemeente Zwijndrecht met 45.000 inwoners. Sinds 2003 maakt ook de gemeente Heerjansdam deel uit van de gemeente, welke samenwerkt in de regio Drechtsteden. Zwijndrecht is een middelgrote gemeente in de provincie Zuid – Holland en kent daardoor gecombineerde bouw. Welke gesplitst is en zodoende is er sprake van een Vereniging van Eigenaren.

T&T al 20 jaar bekend in de regio, uitstekende kwaliteit beheer

T&T is al meer dan 20 jaar actief in de regio Drechtsteden met het beheer van Vastgoed en Vereniging van Eigenaars. Professioneel, Vriendelijk en Persoonlijk zijn kernwaarden van ons kantoor. Naast het beheren van VvE’s verzorgt T&T ook parkmanagement, begeleiding BIZ en huurbeheer voor groot eigenaren.

Nieuwbouw, bestaande bouw, slapende VvE’s, heractiveren. T&T is van vele markten thuis. De afwijkende werkwijze van T&T wordt gekenmerkt door veel op locatie aanwezig te zijn. Het verwisselen van naamplaatjes, controleren van de schoonmaak, begeleiding klein- en groot onderhoud of het bijpraten met bestuurs- of commissieleden zijn zaken waar T&T zeer sterk in is. Hierbij worden administratie en financiën niet vergeten. Hiervoor werken wij met Informant Software, met een online portaal voor alle eigenaren. Informant is zeer flexibel in te richten naar de wensen van de VvE.

Op maat gesneden beheer, professioneel op vriendelijke wijze

De beheerders van T&T hebben gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in het beheer van VvE’s en Vastgoed. Financieel, technisch, administratief en bestuurlijk beheer van VvE’s , maar ook mandeligheid of Vereniging van Deelgenoten zijn vormen waar T&T het beheer voor verzorgt. Bij bestaande bouw kennen wij de “overstapservice” van de oude beheerder naar T&T of de situatie waarin de Vereniging het beheer eerst zelf heeft bestierd.

Bij nieuwbouw kijken we graag vanaf bouwtekening mee met de projectontwikkelaar, notaris en aannemer. De vorming van de Akte van Splitsing, de eerste begroting, ledenbijdragen en ledenvergadering zijn zaken welke T&T verzorgt. Ook tijdens de bouw zijn wij graag al aanspreekpunt voor alle eigenaren.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Bent u benieuwd naar onze afwijkende manier van werken? Neemt u geheel vrijblijvend contact op, per telefoon: 010 – 22 38 133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl

Wij maken graag een vrijblijvende afspraak met u op locatie of bij ons op kantoor. Een offerte voor het beheer van de VvE of het Vastgoed kunnen wij hierna voor u opstellen. U bent van harte welkom.

T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Zwijndrecht

VvE Beheer Zwijndrecht met omliggende plaatsen zoals Barendrecht, Dordrecht en Ridderkerk.