VvE Beheer Gorinchem - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Gorinchem

VvE Beheer Gorinchem – T&T neemt VvE zorgen uit handen

VvE Beheer Gorinchem – Gorinchem, Gorkum of Gorcum gezegd en geschreven verschillen. Met bijna 40.000 inwoners is Gorinchem een middelgrote gemeente in de Provincie Zuid Holland. Een goed bewaarde vestingstad, waartoe ook de plaats Dalem behoort. Naast veel historie kent Gorinchem ook veel gestapelde en gesplitste bouw. De Vereniging van Eigenaren.

T&T, zeer bekend in de regio, betrokken en kwalitatief beheer

T&T is al meer dan 20 jaar bekend in Gorinchem en de Alblasserwaard met beheer van Vastgoed en Verenigingen van Eigenaars. De werkwijze van T&T is uniek en zeer betrokken. Veel op locatie aanwezig om te overleggen met eigenaren of bestuur. Zaken als controle schoonmaak, klein- en groot onderhoud of het verwisselen van een naamplaatje behoren standaard tot de dienstverlening van T&T. Natuurlijk worden hierbij administratie en financiën niet vergeten. T&T werkt met Informant Software. Zeer flexibel in te stellen naar de wensen van de VvE of vastgoed eigenaar. Met een schitterende digitale portal voor alle eigenaren.

Professioneel en vriendelijk beheer, van vele markten thuis

Professioneel, Vriendelijk en Persoonlijk beheer van VvE’s en Vastgoed. T&T verzorgt het beheer van bestaande bouw, nieuwbouw, opstart of (her)activeren van een slapende VvE. Daarnaast verricht T&T ook beheer voor Vastgoed eigenaren (huurbeheer), BIZ of Parkmanagement. Voor appartementencomplexen of bedrijfsverzamelgebouwen. Op technisch, financieel, bestuurlijk of secretarieel vlak.

Voor bestaande bouw kennen wij de “overstapservice”. Wij begeleiden de VvE van de oude beheerder naar T&T. Ook wanneer het beheer voorheen door de VvE zelf is gedaan, begeleiden wij dit naar de nieuwe situatie. Hierbij wordt speciaal gelet op verzekeringen, KvK en AVG. Daarnaast wordt de technische staat van het gebouw bekeken. Financiën en administratie worden niet vergeten.

Bij nieuwbouw kijken de beheerders van T&T graag mee vanaf de bouwtekening. Splitsingsakte, inschrijving KvK, eerste concept begroting en organisatie ledenvergadering. Zaken waarin T&T het initiatief neemt in samenspraak met projectontwikkelaar, notaris en aannemer. Ook is T&T in vroeg stadium al aanspreekpunt voor (aspirant) koper.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Wij komen graag met u in contact. Een vrijblijvende afspraak op locatie of bij ons op kantoor. Hierbij worden de wensen van de VvE of Vastgoed eigenaar in kaart gebracht.

Vervolgens wordt desgewenst een offerte voor het beheer van de VvE opgesteld.

U kunt ons telefonisch bereiken: 010 – 22 38 133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl U bent van harte welkom.

T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Gorinchem

VvE Beheer Gorinchem. T&T is zeer bekend in de regio, met plaatsen als Sleeuwijk, Arkel, Woudrichem en Giessenburg.