VvE Beheer Waddinxveen - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Waddinxveen

VvE Beheer Waddinxveen – T&T: Professioneel en betrokken

VvE Beheer Waddinxveen. Met 30.000 inwoners is de gemeente Waddinxveen inmiddels een middelgrote gemeente in Zuid Holland. Ingeklemd tussen Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Zuidplas en Gouda. Ook in Waddinxveen is in de loop van de jaren gestapelde en gecombineerde bouw ontstaan in de vorm van appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen. Hiermee ontstaat automatisch een Vereniging van Eigenaren. T&T is specialist in het beheer van Verenigingen van Eigenaars, vastgoed en huurbeheer en bekend in de regio.

Professioneel, vriendelijk en persoonlijk beheer van Vastgoed en VvE’s

Betrokken en professioneel. T&T beheert als bestuurder, beheerder of administrateur, Verenigingen- van Eigenaren, Deelgenoten, Mandeligheid, Onderhoud of huurbeheer. Veel op locatie aanwezig voor inspectie van klein- of groot onderhoud, het controleren van de schoonmaak, begeleiden van het onderhoud van de hydrofoor of het verwisselen van de schoonmaak.

Het bijpraten met bestuur en technische commissie, het bijstellen van het MJOP of het voorbereiden van de jaarlijkse ledenvergadering. Tal van zaken welke de beheerders van T&T liever ter plaatse doen dan van achter het bureau. Het bestuurlijk en bouwkundig beheer van de VvE.

Voor de verslaglegging van het financieel, technisch en administratief beheer maakt T&T gebruik van Informant Software. Met een kwalitatief zeer goede online portal via internet waarbij eigenaren en bestuursleden kunnen meekijken in alles wat met de VvE te maken heeft. Het financieel, administratief en technisch beheer.

Bestaande bouw en nieuwbouw, appartementen en bedrijven

T&T beheert zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Bij bestaande bouw begeleiden we de vereniging van de oude beheerder naar T&T. Wanneer de VvE het beheer eerst zelf heeft verzorgd, zorgen de beheerders van T&T ook hier voor een geruisloze overstap, de Overstapservice.

Bij nieuwbouw kijken wij graag mee vanaf de eerste plannen. Bouwtekening, splitsingsakte, begroting en ledenbijdragen. Allemaal zaken welke T&T tot in de puntjes verzorgt. Ook de organisatie en het voorzitten van de eerste ledenvergadering en de oplevering algemene ruimte verzorgt T&T. Tijdens het gehele proces ontzorgen wij kopers, projectontwikkelaar, aanmeer, gemeente en notaris.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Wij maken graag vrijblijvend een afspraak met u op locatie of bij ons op kantoor voor een kennismaking. Desgewenst stellen wij vervolgens een offerte op voor het beheer van de VvE of het vastgoed.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom.

T&T is gevestigd in Bergschenhoek nabij Rotterdam en voert beheer in aanvullende plaatsen als Alphen aan den Rijn, Bodegraven-Reeuwijk, Zuidplas en Gouda.