VvE Beheer Alphen aan den Rijn - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Alphen aan den Rijn

VvE Beheer Alphen aan den Rijn – T&T kwaliteitsbeheer in de regio

VvE Beheer Alphen aan den Rijn – Met bijna 75.000 inwoners is Alphen aan den Rijn een middelgrote gemeente in Zuid-Holland, het Groene Hart. Door de jaren heen is Alphen aan den Rijn gegroeid en daarmee is er ook gecombineerde en gestapelde bouw ontstaan: de Vereniging van Eigenaren. T&T is een kwaliteits- beheerder, administrateur of bestuurder en bekend in de regio.

Professioneel en vriendelijk Vastgoed en VvE Beheer

Zeer betrokken en professioneel. Naast Verenigingen van Eigenaars verzorgt T&T het beheer voor Verenigingen van Deelgenoten, Onderhoud, Mandeligheid en beheersverenigingen. Hiernaast ook huurbeheer voor groot eigenaren. De beheerders van T&T doen dit op geheel eigen wijze. Betrokken en niet alleen van achter het bureau. Veel op locatie om te overleggen met bestuur of commissie. Het controleren van de schoonmaker en klein onderhoud, maar ook het begeleiden van groot onderhoud behoren tot de standaard werkzaamheden. Bestuurlijk, technisch en bouwkundig beheer.

Financieel, administratief en technisch beheer voert T&T vanuit Informant Software. Zeer professioneel en flexibel met een online internet portaal voor eigenaren en bestuur.

Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen

T&T beheert zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Kopers, ontwikkelaar, notaris en aannemer worden vanaf de eerste gebiedsontwikkeling begeleid door een vaste beheerder van T&T. Splitsingstekening, Akte van Splitsing, eerste ledenvergadering en de eerste begroting met ledenbijdragen voor de VvE worden door T&T begeleid, opgesteld en georganiseerd.

Bestaande VvE’s welke het beheer eerst zelf hebben verzorgd, nog slapend zijn of de overstap maken van een andere beheerder worden door T&T begeleid bij de wisseling. Zaken als verzekeringen, de bankrekeningen, de administratie, het onderhoud en ook zaken als de AVG worden door T&T gescreend en waar nodig gecorrigeerd. Alles in overleg met het bestuur. Alle leden ontvangen een welkomsbrief.

T&T is in geval van calamiteiten 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar zonder tussenkomst van een callcenter. U krijgt direct een beheerder te spreken welke op de hoogte is van alle zaken rondom de vereniging of het vastgoed.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een afspraak bij u op locatie en/of bij ons op kantoor is/zijn geheel vrijblijvend. Evenals een eventueel voortvloeiende offerte voor het beheer van de VvE of het Vastgoed.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom.

VvE Beheer Alphen aan den Rijn – T&T, gevestigd in Lansingerland ten Noorden van Rotterdam en voert VvE beheer in Den Haag, WestlandZoetermeer, Zuidplas en Gouda.