VvE Beheer Lansingerland - T&T Vastgoed en VvE Beheer.

VvE Beheer Lansingerland

T&T ontzorgt de VvE & Vastgoed eigenaar – VvE Beheer Lansingerland

VvE Beheer Lansingerland – T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd te Lansingerland. Een herindelingsgemeente ontstaan vanuit Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk en Bergschenhoek. T&T  huisvest aan Weg en Bos 7 te Bergschenhoek, onder de rook van Rotterdam en Den Haag. T&T is een Vastgoed en VvE Beheer specialist. Appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen, winkelcentra of parkeerplaatsen worden beheerd met de grootst mogelijke zorg. Professioneel, vriendelijk en Persoonlijk.

Bekend in de regio, goede kwaliteit

De beheerders van T&T, voortgekomen uit Fortemente, zijn al sinds 1998 actief op het gebied van vastgoedzorg in Lansingerland. Zij kennen de regio rondom de 3B gemeenten zeer goed en staan bekend om het goede kwalitatieve beheer van alles wat gesplitst kan worden in appartementsrechten, maar ook parkmanagement, BIZ, verenigingen van deelgenoten, mandeligheden, statuten verenigingen of huurbeheer voor groot eigenaren. Nieuwbouw, bestaande bouw, opstart of (her-) activatie van slapende VvE’s. Gebouwen worden veel geschouwd. Er is veel contact met bestuursleden en commissieleden. De keuze voor het VvE Beheer van T&T wordt gemaakt vanwege de grote betrokkenheid.

Van alle markten thuis, op maat gesneden beheer

Op maat gesneden beheer. T&T Vastgoed en VvE Beheer past zich naadloos aan, aan de wensen van de VvE, vereniging of vastgoed eigenaar. T&T beheerst alle facetten. Zoals financieel, technisch, secretarieel, administratief of bestuurlijk beheer. Nieuwbouw of bestaande bouw. Bij nieuwbouw wordt er meegekeken vanaf de bouwtekening bij vorming van bijvoorbeeld de splitsingsakte, wordt de concept begroting opgesteld en de eerste ledenvergadering voorbereid. Natuurlijk wordt de rol van voorzitter van de vergadering bekleed. In het kennismakingsgesprek wordt besproken op welke punten de VvE of Vastgoedeigenaar ondersteuning wenst. Natuurlijk kan T&T ook het gehele spectrum verzorgen.

Vrijblijvend kennismakingsgesprek en offerte

Vanzelfsprekend is het belangrijk dat het klikt tussen de mogelijk nieuwe VvE Beheerder, het bestuur en de leden van de VvE. Hiervoor is het kennismakingsgesprek belangrijk. Bij voorkeur op locatie van het te beheren onroerend goed. Een tweede gesprek, op kantoor bij T&T is een mooi vervolg. In deze gesprekken kunnen alle wensen kenbaar worden gemaakt. Daarna kan een op maat gesneden offerte worden samengesteld voor het beheer van het vastgoed of de VvE.

U kunt geheel vrijblijvend contact opnemen met de beheerders van T&T Vastgoed en VvE Beheer via: 010 – 22 38 133 of info@tentvvebeheer.nl

VvE Beheer Lansingerland - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Lansingerland – Bleiswijk, Berkel en Rodenrijs en Bergschenhoek

T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in Lansingerland en voert als voorbeeld VvE Beheer in Rotterdam, Den Haag, Gouda, Leiden, Dordrecht, Pijnacker – Nootdorp, Vlaardingen, Westland, Schiedam, Tilburg, Breda, Amsterdam