VvE Beheer Vlaardingen - T&T Vastgoed & VvE Beheer

VvE Beheer Vlaardingen

VvE Beheer Vlaardingen – T&T ontzorgt VvE en vastgoedeigenaar

VvE Beheer Vlaardingen. In de regio Rijnmond aan de Nieuwe Maas ligt de middelgrote gemeente Vlaardingen met bijna 75.000 inwoners. Bekende wijken als Holy, Westwijk, Oostwijk en Broekpolder. T&T is zeer bekend in Vlaardingen en beheert onder meer de bekende VvE Koningin Wilhelminakade, op het laagste punt van Nederland. Compleet en kwalitatief hoogstaand beheer van Verenigingen van Eigenaren, huurbeheer en Vastgoed zijn de kwaliteiten van T&T Vastgoed en VvE Beheer.

Zeer betrokken en kwalitatief beheer op persoonlijke en vriendelijke wijze.

Professioneel, Vriendelijk en Persoonlijk beheer van alles wat gesplitst is in appartementsrechten. De werkwijze van T&T is afwijkend. Veel aanwezig op locatie. Controle van schoonmaak, begeleiden van klein- en groot onderhoud of het nalopen van het MJOP (Meerjaren Onderhouds Plan). Bijpraten met het bestuur, de technische- of kascommissie of de bewoners / eigenaren. Zaken welke heel normaal zijn voor de beheerders van T&T. 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar zonder tussenkomst van een call-center, u krijgt direct een beheerder van T&T te spreken.

Secretarieel en financieel beheer worden natuurlijk niet vergeten. T&T Vastgoed en VvE Beheer werkt hiervoor met Informant. Eveneens een hoogstaand pakket voor het beheer van VvE’s en Vastgoed, met een portal, zodat bestuur en eigenaren kunnen meekijken.

Compleet beheer bestaande- of (opstart) nieuwbouw

T&T verzorgt het beheer van Verenigingen van Eigenaars, huurbeheer, vastgoed, maar ook mandeligheid of Verengingen van Onderhoud of Deelgenoten.  Appartementencomplex of bedrijfsverzamelgebouw. Dit op secretarieel, technisch, bestuurlijk en financieel vlak. Ook het heractiveren van slapende VvE’s is een kwaliteit van T&T.

Bij bestaande bouw wordt de VvE direct gescreend op belangrijke punten als financiën, verzekeringen, KvK en lopende onderhoudszaken door de beheerders van T&T. Dit kan zijn bij een wisseling van beheerder, of wanneer de VvE het beheer eerst zelf heeft verzorgt.

Bij nieuwbouw kijkt T&T graag mee vanaf de eerste plannen van de ontwikkelaar en aannemer. Wij adviseren bij het opstellen van de splitsingsakte, stellen de eerste begroting op zodat de ledenbijdragen bekend zijn en wij bereiden de eerste ledenvergadering voor. Tijdens het proces van de bouw zijn wij aanspreekpunt voor alle VvE gerelateerde zaken. Voor notaris, aannemer, projectontwikkelaar en de kopers.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Wij komen graag met u in contact. Een vrijblijvende kennismaking en een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed, behoren tot onze standaard werkwijze.

Wij zijn telefonisch bereikbaar via: 010 – 22 38 133, per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom!

T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Vlaardingen

VvE beheer Vlaardingen, met omliggende plaatsen als Schiedam en Rotterdam. T&T verzorgt kwalitatief hoogstaand beheer van Vastgoed en VvE’s tegen een redelijke prijs.