VvE Beheer Schiedam - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Schiedam

VvE Beheer Schiedam – T&T zeer betrokken en kwaliteit

VvE Beheer Schiedam. Toen Schiedam in de 13e eeuw ontstond nabij de monding van de Schie kon nog niet bedacht worden dat Schiedam anno 2018 bijna 80.000 inwoners kent. Schiedam gelegen in Zuid – Holland en ingeklemd tussen plaatsen als Vlaardingen en Rotterdam. Bekende wijken als Kethel, Groenoord en Kerkbuurt. T&T Vastgoed en VvE Beheer is zeer bekend in Schiedam en beheert VvE’s en Vastgoed op geheel eigen wijze, zeer betrokken en kwalitatief hoogstaand.

T&T neemt u de zorgen uit handen, beheer op eigen wijze

T&T ontzorgt de VvE volkomen. Financieel, technisch, administratief en bestuurlijk beheer van Verenigingen van Eigenaren. Eveneens begeleiden wij Vereniging van Deelgenoten, mandeligheid of Onderhoud. Daarnaast voert T&T ook huurbeheer voor groot eigenaren. 24 uur per dag bereikbaar, zonder tussenkomst van een callcenter. U heeft direct contact met een ervaren beheerder.

De werkwijze van T&T wijkt zeer af van de standaard. De beheerders van T&T zijn veel op locatie te vinden. Het nalopen van onderhoudswerk, schoonmaak, het verwisselen van naamplaatjes of het digitale bellentableau. Zo is er ook veel contact met bewoners, bestuursleden en technische commissieleden.

Het financieel en administratief beheer voert T&T vanuit Informant Software. Omdat Informant een moderene en gebruiksvriendelijke portal kent waarbij eigenaren en bestuursleden digitaal kunnen meekijken. Financiën en administratie zijn altijd op orde. Zodoende kan extra aandacht besteed worden aan het voeren van technisch beheer.

Nieuwbouw, bestaande bouw, slapend of (her-) activeren

Bij bestaande bouw verzorgt T&T de overstap van de oude beheerder naar T&T. Ook bij hertactivatie, slapende VvE of een overstap vanuit eigen beheer, zorgen de beheerders van T&T dat alles soepel verloopt. Vanaf de eerste dag worden belangrijke zaken onder de loep genomen, zoals verzekeringen, de KvK, onderhoudszaken en financiën. Bij voorkeur in overleg met bestuur en commissie.

Nieuwbouw is een andere specialiteit. Al vanaf de eerste plannen praat T&T graag mee over de vorming van het appartementencomplex of het bedrijfsverzamelgebouw. De splitsingstekening, splitsingsakte beoordelen wij. Eveneens stellen wij de eerste concept begroting met VvE bijdragen op. Ook tijdens de bouw is T&T al aanspreekpunt voor de kopers en ook de eerste ledenvergadering begeleidt en organiseert T&T. Samenwerking tussen projectontwikkelaar, aannemer, notaris en de kopers.

Vrijblijvend kennismaken en offerte

Wij komen graag met u in contact. Een afspraak op locatie of bij ons op kantoor en vervolgens eventueel een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed zijn geheel vrijblijvend.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010 – 22 38 133 of per mail, info@tentvvebeheer.nl . U bent van harte welkom.

VvE Beheer Schiedam – T&T is is gevestigd in Bergschenhoek en voert beheer in gemeenten als Maassluis, Vlaardingen, Maasland, Den Haag, Rotterdam, Vlaardingen, Leiden, Gouda en Wateringen