VvE Beheer Wateringen - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Wateringen

VvE Beheer Wateringen – T&T kwaliteits beheerder in het Westland

VvE Beheer Wateringen en Kwintsheul – De gemeente Westland herbergt als herindelingsgemeente de plaatsen Wateringen en Kwintsheul. De van origine tuinbouwgemeenten zijn in de loop van de jaren flink gegroeid. Er is ook veel gestapelde en gecombineerde bouw ontstaan in de vorm van appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen. T&T is een kwaliteitsbeheerder / bestuurder of administrateur van Verenigingen van Eigenaren. Al meer dan 20 jaar actief in het Westland.

Professioneel en vriendelijk beheer op persoonlijke wijze

T&T verzorgt het beheer van vastgoed, huurbeheer en VvE beheer. Zo ook voort statutenverenigingen en verenigingen van deelgenoten, onderhoud of mandeligheid.

Bewust wordt gekozen voor een afwijkende werkwijze. De beheerders van T&T zijn veel aanwezig bij de gebouwen welke zij beheren. Overleg met bestuursleden of commissieleden en het nalopen of checken van onderhoudszaken, de hovenier of het nalopen van het Meer Jaren Onderhouds Plan. Technisch, bouwkundig en bestuurlijk beheer.

Financieel, administratief en technisch beheer voeren wij vanuit Informant Software. Standaard met een zeer gebruiksvriendelijk en overzichtelijk internet portal. Leden en bestuursleden kunnen hierin continu meekijken in de administratie, de status van onderhoud of de financiën van de Vereniging van Eigenaars.  Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week direct bereikbaar. U krijgt direct een beheerder te spreken, zonder tussenkomst van keuzemenu of callcenter.

Bedrijfsverzamelgebouwen, appartementencomplexen, bestaande bouw en nieuwbouw

Naast appartementencomplexen / flats met woningen beheren wij ook bedrijfsunits. Ook verzorgen wij parkmanagement of BIZ voor bedrijfsterreinen of winkelcentra.

Vanaf de bouwkavel kijken wij mee bij de eerste plannen bij een nieuwbouwontwikkeling. Notaris, projectontwikkelaar, aannemer en kopers worden vanaf de bouw tot aan oplevering begeleid door de beheerders van T&T. Advisering bij het opstellen van de splitsingsakte, het opstellen van de begroting en de ledenbijdragen en de organisatie van de eerste ledenvergadering. Ook tijdens de oplevering van de algemene ruimten zijn wij aanwezig.

Bij bestaande bouw screenen wij de gehele VvE op zaken als onderhoud, financiën en verzekeringen. Hierbij begeleiden wij de overdracht van de oude beheerder, wanneer de VvE het beheer eerst zelf heeft gedaan, of zelfs wanneer er sprake is geweest van een slapende VvE.

Kennismaking en offerte geheel vrijblijvend

Graag maken wij een afspraak voor een kennismaking bij u op locatie en/of bij ons op kantoor. Desgewenst kan hierna een offerte worden opgesteld voor het beheer van de VvE of het vastgoed.

Wij bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom.

T&T is een specialist in het beheer van VvE’s en beheert al meer dan 20 jaar Verenigingen in het Westland en omliggende plaatsen als Delft, Lansingerland, Rijswijk, Scheveningen en Den Haag.