VvE Beheer Pijnacker - Nootdorp - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Pijnacker – Nootdorp

VvE Beheer Pijnacker – Nootdorp: T&T ontzorgt de VvE

VvE Beheer Pijnacker – Nootdorp – Met ruim 52.000 inwoners is Pijnacker – Nootdorp een middelgrote gemeente in de Zuid – Holland en maakt deel uit van de regio Haaglanden. Pijnacker –  Nootdorp met (omliggende) plaatsen en wijken als Oude – Leede, Oostmeerpolder, Klapwijk, Noukoop, Vlieland en Delfgauw herbergt veel gestapelde bouw in de vorm van appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen. T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgt beheer voor Verenigingen van Eigenaren en Vastgoed eigenaren op een Professionele, Vriendelijke en Persoonlijke wijze.

Zeer goede kwaliteit Vastgoed en VvE Beheer – bekend in de regio

T&T Vastgoed en VvE Beheer is al meer dan 20 jaar bekend in de regio en is gevestigd in buurgemeente Lansingerland, Bergschenhoek. De beheerders van T&T verzorgen administratief, technisch, financieel en bestuurlijk beheer van VvE’s en vastgoed op een geheel eigen wijze. Betrokken en veelvuldig aanwezig op locatie. Het goed beheren van vastgoed kan niet alleen van achter het bureau.

Een frisse start met een nieuwe beheerder, nieuwbouw VvE of bestaande bouw

T&T beheert zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Bij nieuwbouw begeleiden wij de VvE bij voorkeur al vanaf bouwtekening in samenwerking met de notaris en projectontwikkelaar. Zo ontstaat er een goed werkende Akte van Splitsing en is voor de kopers en toekomstig eigenaren al in vroeg stadium bekend wat de mogelijke maandelijkse bijdrage van de VvE zal worden.

Bij bestaande bouw begeleiden wij de VvE middels een zogenoemde “overstapservice”. Al na de eerste kennismaking screenen wij de VvE of het vastgoed op de pijnpunten. Deze bespreken wij gezamenlijk met het bestuur en/of de eigenaren zodat deze punten extra belicht worden. Zo worden de verzekeringen, de financiën en het klein- en groot onderhoud onder de loep genomen. Ook details als de KvK en de AVG worden niet vergeten. Vanaf de eerste dag krijgt de VvE de beschikking over een eigen digitaal online portaal. Wij werken met Informant Software. Een bewuste keuze. Het is gebruiksvriendelijk en flexibel in te richten, geheel naar de wensen van de VvE, de mandeligheid, of de vereniging van deelgenoten.

Kennismaking en offerte op maat, geheel vrijblijvend

De beheerders van T&T komen graag met u in contact voor het maken van kennismakingsafspraak, bij u op locatie. We nemen gezamenlijk de belangrijke punten door. Vervolgens kan er een op maat gesneden offerte worden opgesteld voor beheer van de VvE, de vereniging of het vastgoed.

Wij nodigen u uit om geheel vrijblijvend contact met ons op te nemen per mail: info@tentvvebeheer.nl of telefonisch: 010 – 22 38 133. U bent van harte welkom.

T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Pijnacker - Nootdorp

VvE Beheer Pijnacker – Nootdorp. T&T Vastgoed en VvE Beheer beheert onder meer VvE’s in Zuid – Holland in plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Delft, Rijswijk, Zoetermeer, het Westland, Vlaardingen en Schiedam.