VvE Beheer Spijkenisse - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Spijkenisse

VvE Beheer Spijkenisse – T&T, professionele en betrokken beheerder

VvE Beheer Spijkenisse. De gemeente Spijkenisse maakt samen met Bernisse deel uit van de herindelingsgemeente Nissewaard met 85.000 inwoners. Spijkenisse kent vanuit het verleden al veel gecombineerde en gestapelde bouw in de vorm van Verenigingen van Eigenaren. T&T Vastgoed en VvE Beheer is een kwaliteits beheerder / administrateur / bestuurder en al meer dan 20 jaar actief op het beheer van onroerend goed. Hierbij valt ook te denken aan Verenigingen van mandeligheid, onderhoud, beheer of flatexploitatie.

Kwaliteit in beheer en veel op locatie

De werkwijze van T&T wijkt in positieve zin af. De beheerders van T&T zijn veel op locatie aanwezig voor inspectierondes van groot- en klein onderhoud. Ook schoonmaakwerkzaamheden en zaken zoals het nalopen van zaken zoals het Meer Jaren Onderhouds Plan. Ook met bestuur en technische commissie wordt regelmatig bijgesproken. Bestuurlijk, technisch en/of bouwkundig beheer.

Informant Software wordt gebruikt voor het administratief, financieel en technisch beheer. Naast Verenigingen van Eigenaars ook voor het huurbeheer en het beheer van vastgoed voor groot eigenaren en afrekeningen stookkosten. Informant kent een kwalitatief en flexiel internet portaal voor leden en bestuursleden, waarin kan worden meegekeken in het hart van de VvE en het vastgoedbeheer.

De beheerders van T&T zijn 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar. Buiten kantoortijden, zonder tussenkomst van een callcenter.

Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen en bedrijven

T&T beheert zowel nieuwbouwcomplexen als bestaande bouw. Bij bestaande bouw begeleidt T&T de VvE vanuit de overstap van de oude beheerder. Ook wanneer het appartementencomplex, flatgebouw of bedrijfsverzamelgebouw eerst door de VvE zelf is beheerd, of zelfs slapend is geweest, dan zorgt T&T dat alles rondom de VvE wordt nagelopen en waar nodig rechtgetrokken. Zaken als verzekeringen, de AVG bankzaken en onderhoud zijn slechts enkele aandachtspunten.

Bij nieuwbouw begeleiden de beheerders van T&T de notaris, projectontwikkelaar, aannemer en kopers vanaf de eerste plannen. Bouwtekening, Akte van Splitsing, eerste begroting en ledenbijdragen worden begeleid en/of opgesteld. Tijdens het gehele bouwproces is T&T aanspreekpunt. Zaken als de eerste ledenvergadering en de aanwezigheid bij de oplevering van de algemene ruimten vallen hier natuurlijk onder.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Wij komen graag met u in contact om te bekijken welke zaken voor u belangrijk zijn. Een afspraak op locatie, bij ons op kantoor en een offerte voor het beheer van de VvE en/ of het vastgoed zijn geheel vrijblijvend.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom! 

VvE Beheer Spijkenisse – T&T, gevestigd in Lansingerland nabij Rotterdam en beheert VvE’s in plaatsen als Dordrecht, Oud-Beijerland, Barendrecht en Brielle en Hellevoetsluis.