VvE Beheer Zoetermeer - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Zoetermeer – T&T Vastgoed en VvE Beheer

T&T neemt u de zorgen uit handen – VvE Beheer Zoetermeer

VvE Beheer Zoetermeer – T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd te Bergschenhoek, Lansingerland op een steenworp afstand van Zoetermeer. Het beheren van uw Vereniging van Eigenaren verzorgen wij met veel zorg en kwaliteit. Wij vervullen de rol van VvE beheerder, bestuurder of administrateur.

U treft ons veel aan op locatie bij uw appartementencomplex of bedrijfsverzamelgebouw, omdat het beheren van een VvE nu éénmaal niet alleen van achter het bureau kan plaatsvinden. Het geeft ook direct de afwijkende werkwijze weer van T&T.

Zeer ruime ervaring en uitstekende kwaliteit

T&T heeft een zeer ruime ervaring met het beheer van VvE’s en vastgoed in onder meer Zoetermeer. De markt rondom Zoetermeer is zeer bekend. Als gevolg van wordt bij voorkeur samengewerkt met lokale (onderhouds) partijen. De beheerders van T&T zijn regelmatig op locatie aanwezig. Gezamenlijk hebben zij meer dan 50 jaar ervaring in het beheer van VvE’s.

Voor de controle van onderhoudswerkzaamheden en het bijpraten met bestuursleden of commissieleden. Eveneens het verwisselen van naamplaatjes of het uitvoeren van de functie huismeester. Natuurlijk worden ook groot onderhoud en renovatieprojecten begeleid. De algemene ledenvergadering tot in de puntjes voorbereid. T&T verzorgt financieel, secretarieel, bestuurlijk en technisch VvE Beheer. Ten slotte zijn ook Parkmanagement of het opzetten van een BIZ voor bedrijven expertises.

Vrijblijvende afspraak op locatie en offerte

Wij komen graag met u in contact. Bij voorkeur maken wij een afspraak ter plaatse bij uw complex in Zoetermeer. Op locatie vernemen wij graag welke punten voor u belangrijk zijn. Natuurlijk zullen wij tijdens het overleg, gevraagd en ongevraagd, onze mening en advies geven. Doel is om van hieruit een offerte voor het mogelijk beheer van de VvE zo optimaal mogelijk te kunnen opstellen. Natuurlijk zijn de afspraak op locatie en de offerte geheel vrijblijvend. Ten slotte is het uiteindelijke doel dat de VvE een goed gevoel heeft bij de mogelijk nieuwe beheerder.

Wij bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl, u bent van harte welkom!

VvE Beheer Zoetermeer - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Zoetermeer –  T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd te Lansingerland nabij Rotterdam en voert ondermeer VvE Beheer in  Den Haag Leidschendam, Moerkapelle,  Zevenhuizen, Benthuizen, Westland, Alphen aan den Rijn en Boskoop.