VvE Beheer Den Haag - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Den Haag – T&T Vastgoed en VvE Beheer

T&T Vastgoed en VvE Beheer Den Haag

VvE Beheer Den Haag – ’s -Gravenhage is niet de feitelijke hoofdstad van Nederland. Op het gebied van huisvesting van VvE’s wel. T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgt Kwalitatief uitstekend VvE Beheer in Den Haag, Haaglanden en omgeving. T&T verzorgt de rol van administrateur, bestuurder of beheerder.

21.500 VvE’s in Den Haag, appartementen en bedrijfsunits

Den Haag kent meer dan 21.500 appartementencomplexen en bedrijfsunits welke zijn gesplitst in appartementsrechten. Vervolgens is er direct sprake van een VvE. Het is belangrijk dat de VvE op financieel, bestuurlijk, technisch / bouwkundig en secretarieel niveau goed te besturen. T&T Vastgoed en VvE Beheer heeft hiervoor alle expertise in huis en is u graag van dienst. Op Professionele, Vriendelijke en Persoonlijke wijze. T&T voert in Den Haag ondermeer het beheer voor VvE Parkflat Marlot.

Hoogstaand VvE Beheer, alle kennis en kunde in huis

T&T Vastgoed en VvE Beheer heeft alle kennis en kunde in huis om een VvE uitstekend te kunnen begeleiden. De vastgoedbeheerders van T&T ontzorgen u en de Vereniging van Eigenaars. De VvE bespaart een hoop kosten en geld doordat een VvE manager de VvE professioneel begeleidt. Wij doen dagelijks zaken met uitstekende onderhoudsbedrijven op het gebied van klein- en groot onderhoud. Ook begeleidt T&T moeilijke renovatieprojecten. Wij zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar.

Voorts treft u ons regelmatig aan bij het complex. Gevraagd en ongevraagd geven wij adviezen en overleggen wij met bestuurs- en commissieleden. Wij vervangen desgewenst de naamplaatjes, controleren de schoonmaker en begeleiden klein onderhoud en groot onderhoud. Hierbij worden alle administratieve en financiële aspecten natuurlijk niet vergeten. Hiervoor maken wij gebruik van Informant Software met een moderne en flexibele internetportal. Ook huurbeheer en afrekening stookkosten verzorgen wij vanuit Informant.

Vrijblijvende afspraak ter plaatse en offerte

Wij verzorgen VvE Beheer in Den Haag en omgeving, zoals Nootdorp, Rijswijk, Leidschendam, Voorburg en Hoek van Holland. Onze werkwijze is persoonlijk en betrokken. Wij maken graag een afspraak met u ter plaatse om te bekijken welke punten u extra belangrijk vindt bij het beheer van de VvE. Vervolgens stellen desgewenst graag een offerte op voor het beheer van de VvE. Deze ontvangt u binnen enkele dagen per post of digitaal. Wij begeleiden VvE’s van A tot Z vanuit een situatie eigen beheer of bij het overstappen van VvE Beheerder.

We komen graag met u in contact, per telefoon 010-2238133 of per email info@tentvvebeheer.nl 

VvE Beheer Den Haag – T&T Vastgoed en VvE Beheer, gevestigd te Lansingerland tussen Den Haag, Zoetermeer en Rotterdam ingeklemd en voert ook VvE beheer in het Westland als Voorburg en Alphen aan den Rijn