Beheer op Rotterdamse wijze - T&T Vastgoed en VvE Beheer

Beheer op Rotterdamse wijze

Beheer op Rotterdamse wijze – afspraak is afspraak maar wel op vriendelijke wijze

Beheer op Rotterdamse wijze van vastgoed en Verenigingen van Eigenaren. Vertrouwen is wellicht het meest belangrijke woord. Leden, eigenaren bestuursleden en investeerders vertrouwen het beheer van vastgoed en VvE’s toe aan professionele en betrokken beheerder. T&T Vastgoed en VvE Beheer is een kwaliteits / beheerder / bestuurder / administrateur voor VvE’s en vastgoed in plaatsen als Rotterdam, Den Haag, het Westland, Amsterdam, Breda, Gouda, Leiden, Vlaardingen en Dordrecht.

Duidelijkheid, betrokkenheid op professionele wijze

Maak duidelijke afspraken. Dit is wellicht wel de grootste dooddoener. Natuurlijk zijn afspraken vooraf gemaakt zeer belangrijk. Daarentegen zijn het stapje extra op het gebied van service en vriendelijkheid vaak even belangrijk. Toegankelijkheid, telefonisch of in levende lijve zijn hierbij essentieel. Pak de telefoon of maak een afspraak ter plaatse. Bekijk gezamenlijk het te beheren vastgoed en bespreek de eventuele extra wensen en bijzonderheden voor de VvE. De beheerders van T&T Vastgoed en VvE proberen de Rotterdamse aanpak dagelijks in praktijk te brengen.

Koude zakelijkheid versus kwaliteit en toegankelijkheid

De vastgoedbranche heeft geen sexy imago. Daarentegen mag de uitspraak “Niet lullen maar poetsen” niet synoniem staan aan koude zakelijkheid. Woorden als “valt buiten het contract” op “kijk maar op internet” hebben niets met het beheren van Verenigingen van Eigenaren of vastgoed op Rotterdamse te maken. Het geeft wellicht blijk van desinteresse en vooral ook van weinig professionaliteit.

Voor T&T Vastgoed en VvE Beheer is het werken op Rotterdamse wijze normaal. Eveneens een pro-actieve werkwijze en net dat stapje extra zijn verweven in de spreekwoordelijke genen. Het beheren van vastgoed is in essentie het op peil houden van het niveau van het gebouw en het uitvoeren van onderhoud. Daarnaast zijn leefbaarheid en transparantie in de structuur van de VvE onontbeerlijk.

Vrijblijvende kennismaking, natuurlijk ook buiten Rotterdam

Wij komen graag met u in contact. Voor het beheren van uw vastgoed, de VvE of het opstarten van een nieuwbouwcomplex. “Lastig is leuk” en “Kan niet, bestaat niet”. Wij gaan de uitdaging graag aan. Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010 – 22 38 133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl. Vrijblijvend een afspraak bij u op locatie of bij ons op kantoor. Eveneens het opstellen van een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed zijn vrijblijvend en op maat gesneden.

Beheer op Rotterdamse wijze. T&T beheert VvE’s in plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Tilburg, Breda, Amsterdam, Zoetermeer, Leiden, Gouda, Vlaardingen, Schiedam en het Westland.