VvE Beheer Gouda - T&T Vastgoud en VvE Beheer

VvE Beheer Gouda

VvE Beheer Gouda – T&T de kwaliteits beheerder in Zuid – Holland

VvE Beheer Gouda. Met bijna 75.000 inwoners is Gouda een behoorlijke stad in de Randstad en Zuid – Holland, onder meer bekend van kaas en stroopwafels. Centraal gelegen in het Groene Hart waar de rivieren Gouwe en Hollandse IJssel samenkomen. De gemeente Gouda is de afgelopen decennia gegroeid en daarmee ook de groei van gecombineerd en gestapeld vastgoed, de Vereniging van Eigenaren. T&T Vastgoed en VvE Beheer, kwaliteits beheerder / bestuurder of administrateur met grote betrokkenheid voor de gebouwen welke worden beheerd.

Veel op locatie aanwezig, professioneel en betrokken beheer

De beheerders van T&T zijn veel aanwezig bij de appartementen, bedrijfsunits, winkelcentra of combinaties welke worden beheerd. Inspecties van klein- en groot onderhoud, controleren van schoonmaak, liftbedrijven of stookkosten bij service flats. Naamplaatjes worden verwisseld, het MJOP (Meer Jaren Onderhoud Plan) bijstellen en bijpraten met bestuur en technische commissie. Technische, bouwkundig en bestuurlijk beheer.

Het administratief (secretarieel), financieel en technisch beheer wordt gevoerd vanuit Informant Software. Speciaal ontwikkeld voor het beheer van Verenigingen van Eigenaars en (ver-)huurbeheer. Informant kent een zeer modern en flexibel internet portaal. Eigenaren, leden en bestuursleden kunnen op alle vlakken meekijken in het hart van de VvE.

T&T verzorgt tevens beheer voor Verenigingen van Mandeligheid, Onderhoud, Deelgenoten, statuten verenigingen. Hierbij kan tevens gedacht worden aan winkelcentra, maar ook jachthavens.

De beheerders van T&T zijn 24 uur, 7 dagen per week bereikbaar, zonder tussenkomst van een callcenter.

Experts in nieuwbouw en bestaande bouw

Al meer dan 20 jaren beheren de teamleden van T&T Vastgoed en VvE’s in de Goudse regio.  Bij bestaande bouw begeleiden wij de Vereniging van de oude beheerder of vanuit de situatie dat de VvE het beheer eerst zelf verzorgde. Ook slapende VvE’s kunnen worden geactiveerd. Alles is nauw overleg met eigenaren en bestuursleden. T&T voert op maat gesneden beheer. Verzekeringen, onderhoud en financiën worden na de overstap direct gescreend.

Bij nieuwbouw begeleidt T&T  projectontwikkelaar, aannemer, notaris en in een later stadium de kopers het gehele traject. Van bouwtekening, naar splitsingsakte, de eerste begroting met ledenbijdragen en vervolgens de eerste ledenvergadering en oplevering algemene ruimte. Alles op een hoog serviceniveau en een persoonlijke werkwijze.

Vrijblijvend kennismaken en offerte

Een kennismaking op locatie in Gouda of bij ons op kantoor zijn geheel vrijblijvend. Dit geldt ook voor een offerte voor het beheer van de VvE of het Vastgoed.

U kunt ons gemakkelijk bereiken per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl.

VvE Beheer Gouda, T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in Bergschenhoek, net ten Noorden van Rotterdam en voert VvE Beheer in WestlandLeiden, Reeuwijk, Rijswijk, Moordrecht, Den Haag de Krimpenerwaard en Zuidplas.