VvE Beheer Voorschoten - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Voorschoten

VvE Beheer Voorschoten – T&T, De Kwaliteits Beheerder

VvE Beheer Voorschoten. De authentieke gemeente Voorschoten ligt in Noord – Westelijke deel van de Provincie Zuid – Holland in de ruit Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer en Dordrecht. Ook in Voorschoten bestaat veel gecombineerde en gestapelde bouw in de vorm van appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen en winkelcentra. T&T is al jarenlang actief in de regio en staat bekend als kwaliteits beheerder / bestuurder / administrateur voor Verenigingen van Eigenaren en vastgoed.

Beheer op financieel, technisch, administratief en bestuurlijk vlak

De beheerders van T&T kennen een grote betrokkenheid en professionaliteit wat betreft het beheer van Vereniging van Eigenaars, Mandeligheid, Onderhoud of Deelgenoten. Het technisch, bouwkundig en bestuurlijk beheer geschiedt veel bij de gebouwen welke worden beheert. Begeleiding van renovatie of klein- en groot onderhoudsprojecten om de kosten beheersbaar te houden. Bijpraten met het bestuur en kascontrole en technische commissie of de controle van de schoonmaakwerkzaamheden. Zaken we standaard binnen het dienstenpakket van T&T vallen.

Vanuit Informant Software voert T&T het financieel, secretarieel en technisch beheer. Voor leden, eigenaren en bestuur zijn alle VvE-zaken goed inzichtelijk via de flexibele en moderne internetportal. Verzekeringen, de AVG, bankzaken, maar ook stookkosten, huurbeheer, klein onderhoud en onderhoudsprojecten zijn goed te volgen. Kansen op gebied van duurzaamheid en vervanging rookgasafvoeren worden zo administratief goed verankerd.

Appartementen, bedrijfsunits, bestaande bouw of nieuwbouw

Bij bestaande bouw wordt de overdracht van de oude beheerder (overstappen) of wanneer de VvE het beheer zelf heeft verzorgd geheel begeleid door T&T, ook het activeren of opzetten van een (slapende VvE) verzorgen de vastgoed experts van T&T. De VvE wordt direct bij binnenkomst gescreend om ervoor te zorgen dat alle zaken voldoen aan de wensen van de leden en wettelijke regelgeving.

Nieuwbouwprojecten worden door T&T bij voorkeur begeleid vanaf de eerste bouwplannen. Het opstellen van de akte van splitsing, de concept begroting met ledenbijdragen en de organisatie van de eerste ledenvergadering worden door T&T begeleid, georganiseerd of opgesteld. Ook tijdens de oplevering van de algemene van de VvE zijn de beheerders van T&T aanwezig. Tijdens het gehele proces is T&T aanspreekpunt en fungeert als Haarlemmerolie tussen projectontwikkelaar, bouwmaatschappij, projectnotaris en kopers.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie of bij ons op kantoor is geheel vrijblijvend, evenals een offerte voor het beheer van de VvE.

Wij zijn telefonisch bereikbaar: 010-2238133 of per email: info@tentvvebeheer.nl, u bent van harte welkom!

VvE Beheer Voorschoten, T&T is gevestigd in Lansingerland nabij Rotterdam en Den Haag in Zuid-Holland en beheert VvE’s in plaatsen als Dordrecht, Leiden, Gouda, Bodegraven, Spijkenisse, Vlaardingen, Westland en Schiedam.