VvE Beheer Maassluis - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Maassluis

VvE Beheer Maassluis – T&T, de kwaliteitsbeheerder in de Zuid – Hollandse regio

VvE Beheer Maassluis – Gelegen langs de Waterweg in Zuid – Holland. Een gemeente met bijna 33.000 inwoners, ontstaan rond 1340 nabij een sluis tussen de Noordzee en Rotterdam. Inmiddels is Maassluis een mooie gemeente waar ook veel hoogbouw en gestapelde bouw voorkomt in de vorm van een Vereniging van Eigenaren. T&T is de kwaliteitsbeheerder voor de regio Rijnmond en zeer bekend in de regio van Maassluis.

Compleet beheer van VvE’s en vastgoed: T&T ontzorgt

De beheerders van T&T zijn al meer dan 20 jaar actief in het beheer van Verenigingen van Eigenaars, Mandeligheid, Onderhoud, Deelgenoten of Beheersverenigingen. Of het nu appartementen, bedrijfsunits, winkelcentra, parkeren, of jachthavens betreft, T&T beheerstVerenigingen op basis van statuten of akte van splitsing.

Zeer betrokken en persoonlijk beheer. Veel op locatie aanwezig. Nalopen van klein- en groot onderhoud, begeleiding renovaties, nalopen van het MJOP (Meer Jaren Onderhouds Plan). Ook het bijpraten met bestuur en technische commissie, het verwisselen van een naamplaatje of de controle van schoonmaak of onderhoud behoort standaard tot de taken van VvE beheerder T&T. Technisch, bouwkundig en bestuurlijk beheer.

Goed op de hoogte van recente subsidie mogelijkheden en duurzaamheids vraagstukken. Maar complexe zaken als rookgas afvoeren, afrekeningen stookkosten of funderingsproblematiek.

Vanuit Informant Software verzorgt T&T het financieel, secretarieel en technisch beheer. Eigenaren en bestuur loggen in via de moderne en flexibele internetportal en kijken mee in het hart van de vereniging.

Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen

T&T verzorgt de oprichting en opstart van nieuwbouw VvE’s gezamenlijk met projectontwikkelaar, aannemer, notaris en kopers. Vanaf de eerste plannen adviseert en/of organiseert T&T bij de Akte van Splitsing, de eerste begroting van de VvE met ledenbijdragen, de eerste ledenvergadering en de oplevering algemene ruimten. Aanspreekpunt gedurende de gehele bouw.

Bij bestaande bouw begeleidt T&T de VvE vanaf de oude beheerder of wanneer de Vereniging het beheer eerst zelf heeft uitgevoerd naar T&T. Een geruisloze overstap / overstapservice is gegarendeerd.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie en/of bij ons op kantoor zijn geheel vrijblijvend. Evenals een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom!

VvE Beheer Maassluis: T&T is gevestigd in Bergschenhoek, nabij Rotterdam en beheert onder meer VvE’s in Hoek van Holland, Schiedam, Maasland, Vlaardingen en Naaldwijk.