VvE Beheer Barendrecht - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Barendrecht

VvE Beheer Barendrecht – T&T Kwaliteits Beheerder in de regio

VvE Beheer Barendrecht – De gemeente Barendrecht kent ongeveer 50.000 inwoners en maakt deel uit van de Stadsregio Rotterdam. Gelegen in de provincie Zuid – Holland, kent de gemeente onder meer kernen en buurtschappen als Carnisse, Koedood, Barendrechtse Veer en Smitshoek. Barendrecht is al decennia lang een groeiende gemeente. Ook gecombineerde en gestapelde bouw zijn hiermee ontstaan, de Vereniging van Eigenaren. T&T Vastgoed en VvE Beheer is een kwaliteitsbeheerder welke al meer dan 20 jaar actief is in de Barendrechtse regio.

Professioneel en betrokken beheer, veel op locatie en zeer goed bereikbaar

De beheerders van T&T zijn veel op locatie aanwezig. Het technisch, bouwkundig en bestuurlijk beheer is voor een vereniging van Eigenaars zeer belangrijk. Het nalopen van klein- en groot onderhoud, begeleiden van renovatieprojecten of controleren van de schoonmaker zijn taken welke T&T standaard kan verzorgen. Overleggen met bestuur of commissie, het nalopen en bijstellen van het Meer Jaren onderhoudsplan (MJOP) en het vervullen van de functie huismeester.

Het administratief, secretarieel, technisch en financieel beheer voert T&T vanuit Informant Software. Een hoogwaardig, flexibel en modern software pakket met en internet portal zodat eigenaren en bestuursleden kunnen meekijken in het hart van de VvE. Ook verwerking stookkosten, huurbeheer en het vastgoedbeheer voor groot eigenaren verzorgt T&T op dezelfde wijze. Flexibel in te stellen, naar de wensen van de VvE. De beheerders van T&T zijn 7 dagen per week, 4 uur per dag bereikbaar in geval van calamiteiten.

Hiernaast verzorgt T&T ook het beheer voor Verenigingen van Mandeligheid, Onderhoud, of deelgenoten. Zogenaamde beheersverenigingen.

Bestaande bouw, nieuwbouw, appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen

Bij bestaande bouw begeleiden wij de VvE vanaf de oude beheerder of nemen wij het beheer over wanneer de leden van de VvE dit eerst zelf hebben verzorgd. Ook slapende VvE’s kunnen worden geactiveerd. Zaken als verzekeringen, onderhoud, de AVG en bankzaken worden direct gescreend en in overleg met de VvE op orde gebracht. Bij grote achterstanden in VvE bijdrage wordt in overleg actie ondernomen.

Bij nieuwbouwcomplexen begeleiden wij projectontwikkelaar, aannemer, notaris en kopers vanaf de eerste plannen. Opzet akte van splitsing, de eerste begroting met ledenbijdrage, organisatie eerste ledenvergadering en begeleiding oplevering algemene ruimte. Tijdens het gehele proces is T&T aanspreekpunt voor alle partijen en begeleidt of organiseert.

Bij VvE’s kunt u ook denken aan winkelcentra, parkeerplaatsen, jachthaven of vakantieparken, alles waarbij een akte van splitsing of statuten aan ten grondslag liggen.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Zowel een kennismaking bij u op locatie, bij ons op kantoor en een offerte voor het beheer van de VvE zijn geheel vrijblijvend.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom!

VvE Beheer Barendrecht – T&T is gevestigd in Bergschenhoek, net ten Noorden van Rotterdam en beheert naast Barendrecht, VvE’s en vastgoed in plaatsen als Rhoon, Heerjansdam, Zwijndrecht, Poortugaal en Ridderkerk.