VvE Beheer Rijswijk - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Rijswijk

VvE Beheer Rijswijk – T&T, de kwaliteits beheerder in de regio Haaglanden, Rijswijk en Den Haag

VvE Beheer Rijswijk – Gelegen in Zuid – Holland, de regio Haaglanden en nabij het Westland, Den Haag en Rotterdam, ligt de gemeente Rijswijk met iets meer dan 50.000 inwoners. T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgt al jarenlang het beheer voor Verenigingen van Eigenaren en Vastgoed op een professionele en betrokken wijze en is zeer bekend in deze regio.

Financieel, administratief, bestuurlijk, technisch en bouwkundig beheer, veel op locatie aanwezig

De beheerders van T&T zijn veel aanwezig bij de gebouwen welke zij beheren. Het begeleiden van klein- en groot onderhoud of het begeleiden van renovaties. Ook de controle van schoonmaak, het verwisselen van naamplaatjes of het nalopen van het MJOP (Meerjaren Onderhouds Plan) en duurzaamheids vraagstukken zoals groene daken, herziening rookgas afvoeren behoren tot de dienstverlening. Bestuurlijk, technisch en bouwkundig beheer.

Kenmerkend zijn de professionele, vriendelijke en betrokken werkwijze.

Het secretarieel, financieel en technisch beheer voert T&T vanuit Informant Software. Een zeer modern en flexibel online internet portaal. Leden, eigenaren, bestuur, kas- en technische commissie kunnen meekijken in alle zaken van de VvE. Ook stookkosten, electra en waterafrekeningen kunnen worden gedaan vanuit Informant.

T&T is 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar in geval van calamiteiten, zonder tussenkomst van een callcenter, u heeft rechtstreeks contact met een ervaren en dienstdoende beheerder.

Nieuwbouw, bestaande bouw, bedrijfsverzamelgebouwen en appartementencomplexen

T&T beheert bedrijfsmatig vastgoed, bedrijfsunits en appartementen (flats) als beheerder, administrateur of bestuurder, afhankelijk van het geldende modelreglement en/of de akte van splitsing. Bij bestaande bouw begeleiden wij de VvE bij het overstappen van de oude beheerder, slapende VvE’s kunnen tevens worden geactiveerd. Wanneer de VvE het beheer (deels) zelf heeft verzorgd, zorgt T&T voor een gemakkelijke overgang.

Bij nieuwbouw complexen, kijkt T&T graag vanaf de eerste plannen mee. De akte van splitsing, de eerste begroting met ledenbijdragen, de organisatie van de eerste ledenvergadering (de oprichting en opstart van de VvE) en de oplevering van de algemene delen van de VvE worden, zaken waarbij T&T begeleidt, adviseert of opstelt.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie en/of bij ons op kantoor en een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed zijn geheel vrijblijvend.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per email: info@tentvvebeheer.nl, u bent van harte welkom!

VvE Beheer Rijswijk, T&T is gevestigd in Bergschenhoek, en voert VvE Beheer in Rotterdam, Pijnacker – NootdorpDen Haag, Zoetermeer en het Westland.