VvE Beheer Hellevoetsluis - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Hellevoetsluis

VvE Beheer Hellevoetsluis – T&T, kwaliteits beheerder in de regio

VvE Beheer Hellevoetsluis – Op Voorne-Putten ligt de gemeente Hellevoetsluis met iets meer dan 40.000 inwoners. Een middelgrote gemeente in de provincie Zuid -Holland, omringd door plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Dordrecht, Vlaardingen, Schiedam, Brielle en Spijkenisse. T&T Vastgoed en VvE Beheer, kwaliteits beheerder, bestuurder en administrateur voor Verenigingen van Eigenaren. Tevens goed bekend in de regio met 20 jaar ervaring.

Appartementencomplexen, bedrijfsmatig vastgoed, nieuwbouw en bestaande bouw

De beheerders van T&T Vastgoed en VvE Beheer beheren zowel particulier woningbezit als bedrijfsmatig. Appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen en gecombineerde bouw zoals winkelcentra. Maar bijvoorbeeld ook bestemmingen als parkeren, jachthavens, bungalowparken, mandeligheden of verenigingen van beheer of deelgenoten.

T&T begeleidt de Vereniging van Eigenaars bij het overstappen van beheerder. Zogenoemde “slapende” VvE’s activeren wij. Ook VvE’s welke gereorganiseerd dienen te worden, kunnen gebruik maken van de kennis en kunde van T&T.

Bij nieuwbouw VvE’s begeleidt T&T projectontwikkelaar, notaris en kopers bij de opzet van de VvE. Al vanaf de eerste plannen kijkt T&T mee in de opstart van de VvE. Advies bij de splitsingsakte, organisatie van de eerste ledenvergadering en oplevering van de algemene ruimten. alle genoemde zaken vallen onder het pakket van VvE Beheer.

Financieel, administratief, bestuurlijk en technisch beheer

Bestuurlijk, technisch en bouwkundig beheer geschiedt veel op locatie. Wij overleggen graag met bestuur en technische commissie. Wij controleren schoonmaak en begeleiden groot onderhoud. Klein onderhoud sturen wij aan en het MJOP lopen wij jaarlijks na. Tevens begeleiden wij (grote) renovaties, verwerken stookkosten en zijn wij 7 dagen per week, 24 uur per dag bereikbaar in geval van calamiteiten.

Financieel, administratief en technisch voeren wij vanuit Informant Software. Een professioneel en flexibel inrichtbaar pakket met een kwalitatief en gebruiksvriendelijk internet portaal voor eigenaren en bestuursleden.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie of bij ons op kantoor zijn geheel vrijblijvend. Evenals een offerte voor het beheer van de VvE.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per email: info@tentvvebeeer.nl. U bent van harte welkom om kennis te maken.

VvE Beheer Hellevoetsluis. T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in Bergschenhoek, nabij Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk. Wij beheren vastgoed en VvE’s in plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Leiden, Pijnacker – Nootdorp, Oostvoorne, Rockanje, Zoetermeer, Vlaardingen, Schiedam, Dordrecht, Breda, Gouda en Rozenburg.