VvE Beheer Leidschendam Voorburg - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Leidschendam Voorburg

VvE Beheer Leidschendam Voorburg – T&T, de kwaliteits beheerder

VvE Beheer Leidschendam Voorburg – De gemeente Leidschendam Voorburg is gelegen in de provincie Zuid – Holland in de metropoolregio Rotterdam – Den Haag. Met meer dan 75.000 inwoners een middelgrote “stad”, met veel groei. Appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen, gestapelde en gecombineerde bouw in de vorm van Verenigingen van Eigenaren. T&T Vastgoed en VvE beheer is een professionele en betrokken kwaliteits beheerder / bestuurder of administrateur welke zeer bekend is in het “stadsgewest” Haaglanden.

Financieel, technisch, bouwkundig, bestuurlijk en administratief beheer

De beheerders van T&T verzorgen al meer dan 20 jaar het beheer van Verenigingen van Eigenaars, mandeligheid, Deelgenoten, onderderhoud of flat exploitatie niet alleen van achter het bureau. Frequente aanwezigheid op locatie. Het opnemen van het Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP/MJOB), controle van klein- en groot onderhoud of het bespreken van renovatie voor rookgas afvoeren en duurzaamheids vraagstukken. Taken welke net als de controle schoonmaak of het vervangen van een naamplaatje tot de standaard werkzaamheden behoren. Alles in overleg met leden, bestuur en technische- of kascontrolecommissie. Bestuurlijk, technisch en bouwkundig beheer.

Financieel, secretarieel en technisch beheer voeren wij vanuit Informant Software. Via de moderne en flexibel in te richten internet portaal kunnen eigenaren en bestuursleden meekijken bij alle zaken rondom de VvE of het te beheren vastgoed, zoals ook stookkosten en afrekeningen huurbeheer.

Bij calamiteiten zijn de beheerders van T&T 24 uur per dag / 7 dagen per week bereikbaar, zonder tussenkomst van een callcenter.

Bestaande bouw of nieuwbouw complexen

Het oprichten of activeren van een (slapende) VvE. De overname van het beheer van de VvE uit “eigen beheer” of overstap van een oude beheerder. Deze processen worden door T&T met grote zorg begeleid. Verzekeringen, taxatie herbouwwaarde, lopende onderhoudsdossiers of schades en bankzaken, welke bij een overstap direct worden gecheckt. Op zoek gaan naar een nieuwe beheerder kan de VvE soms een broodnodige nieuwe impuls geven. T&T ondersteunt graag in de vorm van een overstapservice.

Nieuwbouw en opstart VvE’s appartementen of bedrijfsunits is een specialisatie van T&T. Ook bij gecombineerde bouw, winkelcentra, vakantieparken, parkeerplaatsen of jachthavens. Al vanaf eerste bouwplannen, begeleidt T&T de opzet van de splitsingsakte, stelt de begroting van de VvE en de ledenbijdrage op en organiseert de eerste ledenvergadering. Ook bij de oplevering van de algemene ruimte zijn de beheerders van T&T present. Alles in nauw overleg met de projectontwikkelaar, de aannemer, de notaris en de kopers. T&T ontzorgt alle betrokken partijen op professionele en vooral ook vriendelijke wijze.

Kennismaking op locatie en offerte geheel vrijblijvend

Een kennismaking bij u op locatie, bij ons op kantoor en een offerte voor het beheer of de opstart van de VvE zijn geheel vrijblijvend.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl, u bent van harte welkom!

VvE Beheer Leidschendam Voorburg. T&T is gevestigd in Bergschenhoek, ten Noorden van Rotterdam. T&T beheert ondermeer VvE’s in Den Haag, Pijnacker – Nootdorp, Voorschoten, Rijswijk, Leiden, Alphen aan den Rijn en Wassenaar.