VvE Beheer Albrandswaard - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Albrandswaard

VvE Beheer Albrandswaard – Rhoon en Poortugaal nabij Rotterdam – T&T

VvE Beheer Albrandswaard – De gemeente Albrandswaard is ontstaan in 1985 door een samengaan van Rhoon en Poortugaal. Beide gemeenten, gelegen in Zuid-Holland ten Zuiden van Rotterdam kennen een inwonertal van 26.000. Door de groei en de vraag naar gelijkvloerse, starters en seniorenappartementen en tevens gecombineerde bedrijfsverzamelgebouwen heeft de Vereniging van Eigenaren haar intrede gedaan. T&T Vastgoed en VvE Beheer is een professionele en betrokken beheerder / bestuurder of administrateur en zeer bekend in de regio Rotterdam en omstreken.

Technisch, bouwkundig, secretarieel, financieel en bestuurlijk beheer: kwalitatief en betrokken

De beheerders van T&T kennen een grote betrokkenheid voor de gebouwen welke zij beheren. Veel op locatie aanwezig om de kosten voor klein- en groot onderhoud te bepalen voor de komende jaren en vast te leggen in het Meer Jaren Onderhouds Plan (MJOP) en bij te praten met het bestuur en de technische of kascontrolecommissie. Ook controle schoonmaak, begeleiding renovaties, duurzaamheidsvraagstukken of sleutelbeheer behoren tot de standaard werkzaamheden. Het bestuurlijk, technisch of bouwkundig beheer.

Vanuit Informant Software voert T&T het technisch, administratief en financieel beheer. Bestuur en eigenaren kunnen via een moderne en flexibele internet portal meekijken in alles wat de VvE betreft. Ook afrekening stookkosten, huurbeheer en verslaglegging van het technisch onderhoud kunnen worden geraadpleegd.

De beheerders van T&T zijn 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.

Nieuwbouw complexen, bestaande bouw, appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen

Bij nieuwbouw complexen kijkt T&T graag vanaf eerste planvorming mee. Oprichting van de Vereniging van Eigenaars, splitsingsakte, eerste begroting met ledenbijdrage, eerste ledenvergadering en de oplevering algemene ruimte. Allemaal zaken welke de VvE managers van T&T begeleiden of organiseren. Alles is nauw overleg et projectontwikkelaar, aannemer, notaris en kopers. Hierbij kan ook gedacht worden aan Flatexploitatie, Verenigingen van Mandeligheid, Onderhoud, Deelgenoten of Coöperatieve- of Beheersverenigingen.

Bij bestaande bouw begeleidt T&T de VvE met de overstap van de oude beheerder of wanneer de VvE het beheer eerst zelf heeft verzorgd of slapend is geweest. Bestuur en leden worden geheel ontzorgd en de VvE geheel gescreend op zaken als onderhoud, verzekeringen en bankzaken.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Kennismaking op locatie en/of bij ons op kantoor en een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed zijn geheel vrijblijvend.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl, u bent van harte welkom!

VvE Beheer Albrandswaard – T&T is gevestigd te Zuid – Holland in Bergschenhoek nabij Rotterdam en beheert onder meer VvE’s in Barendrecht, Den Haag, Westland, Zoetermeer, Leiden, Rijswijk, Oud-Beijerland, Heerjansdam en Rhoon.