VvE Beheer Brielle - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Brielle

VvE Beheer Brielle – T&T neemt alle zorgen uit handen

VvE Beheer Brielle. De prachtige monumentale gemeente Brielle is gelegen op het eiland Voorne, ten Zuiden en Westen van Dordrecht, Rotterdam en Den Haag. Ook in Brielle of Den Briel, vindt men veel gestapelde en gecombineerde bouw. De Vereniging van Eigenaren. T&T Vastgoed en VvE Beheerder is de kwaliteits beheerder, bestuurder en administrateur in de regio.

Professioneel en betrokken beheer van vastgoed en VvE’s

De beheerders van T&T hebben gezamenlijk meer dan 50 jaar ervaring in het beheer van Verenigingen van Eigenaars, Onderhoud, Mandeligheid of Beheer. Zoals appartementengebouwen, bedrijfsverzamelgebouwen, winkelcentra, commerciële ruimten, vakantieparken, jachthavens op parkeerplaatsen. Alles wat gesplitst kan worden in appartementsrechten middels een akte van splitsing of waar statuten aan ten  grondslag liggen.

T&T doet het beheer op haar eigen wijze. Veel op locatie aanwezig voor de begeleiding of het nalopen van het technisch en bouwkundig beheer. Zaken als klein- en groot onderhoud of de controle van de schoonmaak. Eveneens praten wij bij met het bestuur en de technische- of kascontrolecommissie, bestuurlijk beheer.

Financieel, administratief en technisch beheer voeren wij vanuit Informant. Een hoogwaardig software pakket met een modern en flexibel internet portaal. Eigenaren en bestuur kunnen eveneens meekijken in alles rondom de VvE.

Nieuwbouw, bestaande bouw, opstart of activatie slapende VvE

T&T verzorgt de opstart van nieuwbouw VvE’s. In overleg met de projectontwikkelaar begeleiden wij de opzet van de akte van splitsing. Eveneens stellen wij de eerste begroting met ledenbijdragen op. Eveneens organiseren wij de eerste ledenvergadering.  Tenslotte zijn wij aanwezig tijdens de oplevering van de algemene ruimte.

Wij begeleiden de VvE bij het overstappen van de oude beheerder. Alle zaken rondom de VvE checken wij. Verzekeringen, onderhoudsdossiers, bankzaken en eveneens de aanwezigheid van een Meer Jaren Onderhouds Plan. Op dezelfde betrokken wij activeren wij slapende VvE’s.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie en bij ons op kantoor zijn geheel vrijblijvend. Evens een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl 

VvE Beheer Brielle – T&T beheert eveneens Vastgoed en VvE’s in Rotterdam, Den Haag, Breda, Leiden, Zoetermeer, Dordrecht, Gouda, Oostvoorne, Spijkenisse en Vierpolders.