VvE Beheer Berkel en Rodenrijs - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Berkel en Rodenrijs

VvE Beheer Berkel en Rodenrijs – T&T: kwaliteit en bekend in de Regio

VvE Beheer Berkel en Rodenrijs. Deel uitmakende van de herindelingsgemeente Lansingerland. Berkel en Rodenrijs is een echte vinex gemeente geweest. Evenals Bergschenhoek en Bleiswijk is Berkel en Rodenrijs in 2007 opgegaan in de gemeente Lansingerland. Terwijl de drie gemeenten begin jaren ’80 gezamenlijk nog geen 15.000 inwoners. Inmiddels in 2018 stijgt het aantal inwoners naar boven de 70.000. Hiermee is ook gestapelde en gecombineerde bouw ontstaan. Vandaar dus ook de VvE’s, Verenigingen van Eigenaren.

T&T, thuis in de gemeente Lansingerland, zeer betrokken beheer van Vastgoed en VvE’s

T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd binnen de gemeente Lansingerland aan Weg en Bos 7 te Bergschenhoek (voormalig gebouw Informatique). De familie Van Tienhoven is al meer dan 20 jaar actief met het beheer van vastgoed en VvE’s, eveneens Parkmanagement en BIZ in Berkel en Rodenrijs, Bergschenhoek en Bleiswijk. De werkwijze van T&T kenmerkt zich door de betrokkenheid en de kwaliteit van dienstverlening. Veel op locatie aanwezig om even bij te praten met eigenaren, bestuur en commissie. Verwisseling van naamplaatjes, controle van klein- en groot onderhoud of de glasbewassing. Zomaar zaken welke binnen het standaard pakket dienstverlening passen van T&T.

Zeer professioneel en bovenal vriendelijk beheer

Belinda Plekkenpol, Bas Holleman, Martijn van Tienhoven en Jeroen van Tienhoven zijn grondleggers van T&T Vastgoed en VvE Beheer Als gevolg voortgekomen uit Fortemente Vastgoed en VvE Beheer. Zij kennen de regio Lansingerland zeer goed en staan bekend als zeer betrokken en leveren kwalitatief hoogstaand vastgoed en VvE Beheer. Financieel, technisch en administratief. Zeker ook voor groot eigenaren in de vorm van huurbeheer.

Nieuwbouw, bestaande bouw, opstart VvE’s, mandeligheid of statuten vereniging. T&T is van alle markten thuis. Appartementencomplexen of bedrijfsverzamelgebouwen. Bij het overstappen of wisselen van beheerder, bij bestaande bouw zorgt T&T voor een frisse start. Bij nieuwbouw kijken de beheerders van T&T graag mee vanaf de eerste plannen. De bouwtekening, Akte van Splitsing, eerste begroting en ledenbijdragen en de eerste ledenvergadering verzorgt T&T.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie of bij ons op kantoor zijn geheel vrijblijvend. Wij vernemen welke punten voor u extra belangrijk zijn. Eveneens kunnen wij voor u een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed opstellen.

T&T is bereikbaar bereikbaar per telefoon: 010 – 22 38 133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl

VvE Beheer Berkel en Rodenrijs. T&T is gevestigd in Bergschenhoek en beheert VvE’s in plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Pijnacker-Nootdorp, Leiden, Gouda, Dordrecht, Westland, Vlaardingen en Schiedam.