VvE Beheer Vergelijken - T&T Vastgoed en VvE Beheer Rotterdam Lansingerland Zuid-Holland

VvE Beheer Vergelijken

VvE Beheer vergelijken – Wij helpen de VvE op weg

VvE Beheer vergelijken kan lastig zijn voor VvE’s, haar leden en bestuursleden. Waar selecteer je op en hoe is dit te verifiëren? Boven alles moet de VvE geholpen zijn met het aanstellen of wisselen van een extern VvE beheerder. Daarom is een goede selectie vooraf van wezenlijk belang. T&T Vastgoed en VvE Beheer helpt u graag op weg.

Kwaliteit en betrokkenheid

T&T voert onder meer VvE Beheer in Rotterdam en Den Haag maar ook in kleinere gemeenten als Berkel en Rodenrijs en Gouda. T&T kiest heel duidelijk voor een afwijkende beheerwijze van Verenigingen van Eigenaren. Betrokkenheid, toegankelijkheid, kwaliteit en professionaliteit zijn punten waar wat betreft T&T op vergeleken moet worden. Op deze punten wil T&T ook graag vergeleken worden met andere VvE Beheerders. Als gevolg daarvan investeren de beheerders van T&T veel tijd in het offerte- en opstarttraject van een Vereniging van Eigenaren.

Referenties zijn belangrijk

Er zijn vergelijkingssites of mogelijkheden om een VvE Beheerder te beoordelen. Maar wat zoekt de VvE nu eigenlijk? Moet de nadruk liggen op technisch beheer, bestuurlijk beheer, kent de VvE een moeilijke geschiedenis of zijn duurzaamheidsvraagstukken prioriteit. Zaken welke erg belangrijk zijn. Bespreek dit bij een eerste kennismaking voor een mogelijke overstap van VvE Beheerder. Afsluitend zijn referenties na een eerste kennismaking en de uitgebrachte offerte van groot belang. Vaak zijn dit bestuursleden welke al jarenlang samenwerken met een VvE Beheerder. Daarom kan een belronde met referenties uitkomst bieden bij het vergelijken van VvE Beheerders.

Vraag door, geef problemen goed weer

Bij een eerste gesprek is het belangrijk om wederzijds goed door te vragen. Wat zijn de problemen van de VvE? Waar moet extra aandacht aan besteed worden? Heeft de VvE Beheerder hiervoor alle kennis en kunde in huis? Vaak is één gesprek hiervoor niet afdoende. Daarom spreekt T&T bij voorkeur af op locatie bij de VvE en in een tweede gesprek op kantoor bij T&T. Zo wordt een goed beeld geschetst van een mogelijke samenwerking. Afsluitend, wanneer het klikt, stelt T&T een offerte op voor het beheer van de VvE.

U bent van harte welkom, voor een kop koffie, per telefoon: 010-238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl.

De beheerders van T&T hebben al meer dan 20 jaar ervaring in het beheer van Verenigingen van Eigenaars. Kwaliteit, professionaliteit en betrokkenheid zijn kernwoorden. T&T beheert VvE’s van 2 tot 400 appartementen. T&T voert VvE Beheer in plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Gouda, Leiden, Dordrecht, Utrecht, Westland, Vlaardingen en Schiedam.