VvE Beheer Scheveningen - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Scheveningen

VvE Beheer Scheveningen – T&T, beheerder in kwaliteit en betrokkenheid

VvE Beheer Scheveningen – Den Haag kent het mooie stadsdeel Scheveningen met wijken als Duinoord, Duindorp, Scheveningse Bosjes, Zorgvliet, Geuzen- en Statenkwartier. De beheerders van T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgen al meer dan 20 jaar het beheer van Verenigingen van Eigenaren en Vastgoed in ‘s-Gravenhage en Scheveningen.

Beheerder, bestuurder of administrateur, vastgoed of huurbeheer

T&T vervult de rol van beheerder, bestuurder of beheerder van Verenigingen van Eigenaars, afhankelijk van het geldende modelreglement. Daarnaast wordt ook het beheer verzorgt van Verenigen van beheer, onderhoud, of mandeligheid. T&T doet dit op een unieke wijze, waarbij een persoonlijke en professionele aanpak hand in hand gaan.

Er is veel expertise aanwezig bij de beheerders van T&T. Zaken als duurzaamheid, het verzorgen van stookkosten bij oudere flatgebouwen of groene daken bij de nieuwste ontwikkelingen. Allemaal zaken waar T&T veel verstand van heeft. De betrokkenheid zit in de genen van de beheerders. Veel aanwezig op locatie om te overleggen met commissie- of bestuursleden, het opnemen van het MJOP of het controleren en begeleiden van klein- en groot onderhoud. Bouwkundig, technisch en bestuurlijk beheer.

Administratief, technisch en financieel beheer wordt verzorgd vanuit Informant Software. Zeer professioneel, met een online internet portaal waarbij eigenaren en bestuursleden continu kunnen meekijken in het hart van de VvE. Overigens zijn de beheerders van T&T 24 uur per dagen, 7 dagen per week bereikbaar in geval van calamiteiten, zonder tussenkomst van een callcenter.

Appartementen, bedrijfsunits, gecombineerd, bestaande- of nieuwbouw

T&T verzorgt zowel bestaande bouw als nieuwbouw. Bij bestaande bouw wordt de VvE begeleid van de oude beheerder naar T&T. Ook wanneer de VvE nog slapend is of eerst door de eigenaren zelf werd beheerd worden alle zaken onder de loep genomen, in gang gezet of hersteld zodat alles rondom de VvE vlekkeloos verloopt.

Bij nieuwbouw projecten neemt T&T de zorg uit handen voor de opzet van de VvE vanaf bouwtekening tot eerste algemene ledenvergadering. Bij de Akte van splitsing, begroting en ledenbijdragen wordt geadviseerd en/of opgesteld. Samen met kopers, ontwikkelaar en notaris en aannemer.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Vrijblijvend een afspraak op locatie en/of bij ons op kantoor en vervolgens een offerte voor het beheer van de VvE en het vastgoed. Wij komen hiervoor graag met u in contact. Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per email: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom.

VvE Beheer Scheveningen. T&T beheert naast Den Haag,  VvE’s in aangrenzende plaatsen als Rijswijk, het Westland, Hoek van Holland, Wassenaar en Kijkduin.