VvE Beheer Hillegersberg - Schiebroek - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Hillegersberg – Schiebroek

VvE Beheer Hillegersberg – Schiebroek | T&T ontzorgt door kwaliteit

VvE Beheer Hillegersberg – Schiebroek. Een deelgemeente in de Noordelijkste punt van Rotterdam. Met bijna 50.000 inwoners en wijken zoals: Terbregge, 110-Morgen, Molenlaankwartier, Schiebroek en Hillegersberg Noord en Zuid. Door de groei binnen de deelgemeente is er in de loop van de jaren steeds meer gestapelde bouw ontstaan, vaak vergezeld door een Vereniging van Eigenaren. De beheerders van T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgen al jarenlang kwalitatief hoogstaand beheer in deze mooie deelgemeente.

Hoogstaand en professioneel beheer op vriendelijke wijze

T&T Vastgoed en VvE Beheer verzorgt vastgoed en VvE Beheer op Professionele, Vriendelijke en Persoonlijke wijze. Door de afwijkende manier van beheren ontstaat een hechte band met de Vereniging van Eigenaars en de eigenaren / bewoners. Veel op locatie aanwezig voor het verwisselen van naamplaatjes, het nalopen van onderhoudswerken, het bijstellen van het MJOP (meer Jaren Onderhouds Plan) of het controleren van de schoonmaak. Technisch en bestuurlijk beheer op hoog niveau. Maar wel betaalbaar.

Ook het financieel en administratief (secretarieel) beheer zijn uitstekend in orde. Hiervoor wordt gewerkt met Informant Software. Er is een prachtige internet portal waarin eigenaren en bestuursleden kunnen meekijken binnen als wat de VvE omhelst. Ook stookkosten, huurbeheer, de AVG en de KvK behoren hier standaard bij. Natuurlijk zijn wij 24/7 bereikbaar.

Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen en bedrijven

Alle mogelijke combinaties van verengingen heeft T&T in beheer. VvE’s met alle modelreglementen. Vereniging van Mandeligheid, Vereniging van Deelgenoten of Vereniging van Onderhoud. Een vereniging hoeft niet speciaal gesplitst te zijn in appartementsrechten. Er zijn vele verenigingsstructuren.

T&T voert dit uit voor bestaande bouw (ook slapende VvE’s, overstap andere beheerder, of vanuit situatie eigen beheer), waarbij zij kunnen fungeren als administrateur, bestuurder of beheerder. Ook voor nieuwbouw vervult T&T de rol van beheerder. Zowel voor bedrijven, particulieren, winkels, parkeergarages of jachthavens. Bij nieuwbouw (oprichten en opstarten) kijken wij graag mee vanaf de eerste tekeningen van de bouw en begeleiden we notaris, projectontwikkelaar en aannemer op het gebied van de Akte van Splitsing of statuten. Ook de eerste begroting en ledenbijdragen worden verzorgd. Evenals de eerste algemene ledenvergadering. In het gehele traject is T&T aanspreekpunt, ook voor de kopers.

Kennismaking en offerte vrijblijvend

Wij komen graag met u in contact voor een vrijblijvende kennismaking op locatie of bij ons op kantoor in Bergschenhoek. Een offerte voor het beheer van de VvE of het Vastgoed, stellen wij graag voor u op.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010 – 22 38 133 of per mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom!

T&T Vastgoed en VvE Beheer - VvE Beheer Hillegersberg - Schiebroek

VvE Beheer Hillegersberg – Schiebroek Rotterdam. Een prachtige deelgemeente met “aangrenzend” Kralingen – Crroowijk, Noord en Prins Alexander.

T&T is gevestigd in de gemeente Lansingerland (Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs en Bleiswijk) en voert Vastgoed en VvE Beheer in Noord – Holland, Utrecht, Noord – Brabant, Zeeland en Zuid – Holland met plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Zoetermeer, Vlaardingen en Schiedam.