Oplevering VvE

Oplevering VvE Schiekade te Delft

Oplevering VvE Schiekade een feit

Op maandag 5 maart 2018 is VvE Schiekade opgeleverd aan het bestuur van de VvE. De Oplevering VvE Schiekade te Delft geschiedde in een mooi voorjaarszonnetje. Hier bleek een oplevering waarbij de kwaliteit van de projectontwikkelaar uitstekend was.

Oplevering aan de VvE: algemene delen

Het is gebruikelijk bij een oplevering VvE dat alvorens de appartementsrechten (appartementen, bedrijfsunits), de algemene ruimten worden opgeleverd van de ontwikkelaar / aannemer aan de VvE. Vaak geschiedt dit middels een ronde rondom en in het gebouw. Alle delen welke gemeenschappelijk zijn worden bekeken. Zonodig worden er aantekeningen gemaakt op het PVO (Proces Verbaal Oplevering). Er wordt dan tevens afgesproken binnen welke termijn eventuele onvolkomenheden worden verholpen. Nadat de PVO punten verholpen zijn volgt een zogenaamde tweede oplevering VvE, een check.

Oplevering VvE Schiekade Delft

De hellingbaan naar de eerste verdieping.

Oplevering VvE Schiekade: diversiteit

VvE Schiekade kent een grote diversiteit aan eigenaren, bedrijfsunits, kantoren en storageboxen & opslagboxen. Al tijdens de eerste ledenvergadering van de VvE bleek dat de eigenaren zeer betrokken zijn met het wel en wee van de VvE. De opkomst tijdens de ledenvergadering was hoog. Het was een zeer effectieve vergadering. Na afloop gevolgt door een borrel waarbij de nieuwe eigenaren elkaar beter konden leren kennen.

De beheerders van T&T zijn specialisten in het opstarten en activeren van Verengingen van Eigenaren. Neemt u geheel vrijblijvend contact op voor een kennismaking op locatie of bij ons op kantoor: 010 – 22 38 133 of info@tentvvebeheer.nl. Vervolgens kunnen wij een offerte opstellen voor de opstart en het beheer van de VvE. 

T&T is gevestigd in Bergschenhoek, net ten noorden van Rotterdam in Zuid-Holland en beheert ook VvE’s en vastgoed in plaatsen als Delft, Pijnacker-Nootdorp, Den Haag en Zoetermeer.

Oplevering VvE ronde lopen langs de algemene delen

Tijdens de oplevering van de algemene delen aan de VvE wordt een gezamenlijke ronden gelopen. Naast het bestuur en de projectontwikkelaar / aannemer, begeleid door de beheerders van in dit geval T&T Vastgoed & VvE Beheer.