Digitale ledenvergadering VvE - T&T Vastgoed en VvE Beheer

Digitale ledenvergadering VvE

Digitale ledenvergadering VvE Esperanto te Den Haag.

Op dinsdag 24 maart 2020 heeft de eerste digitale ledenvergadering plaatsgevonden van een VvE, voor zover bekend uniek en de eerste in Nederland. Of het juridisch houdbaar is, zal nog moeten blijken. Nood breekt Wet.

Daar de bouw van de nieuwbouwappartementen voltooiing nadert, was het houden van de activeringsvergadering erg belangrijk. Door de uitbraak van het Coronavirus Covid_19 en de adviezen en verordeningen van de Overheid en het RIVM was een fysieke vergadering niet mogelijk. Door het digitaal vergaderen en bijeen komen is een passende oplossing gevonden.

Voor zover bekend is deze gehouden digitale ledenvergadering VvE, de eerste in Nederland. Alle signalen waren na afloop van de vergadering zeer positief. Feitelijk zijn er zelfs twee Verenigingen van Eigenaren geactiveerd. VvE Esperanto Appartementen te Den Haag en VvE Esperanto Parkeren te Den Haag.

Onze dank gaat uit naar alle koper en leden van de VvE, Heijmans, Kinly Benelux en het Team van T&T Vastgoed en VvE Beheer.

De komende tijd zal T&T in overleg met de besturen van de verschillende VvE’s overleggen over het inzetten van deze nieuwe mogelijkheid.

De digitale ledenvergadering VvE’s Esperanto te Den Haag op 24 maart 2020: Nood breekt Wet

T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd te Lansingerland in het hart van Zuid-Holland, ingeklemd tussen Rotterdam, Den Haag, Delft en Zoetermeer. Gespecialiseerd in de opstart van nieuwbouw VvE’s en bestaande VvE’s welke een “opfrisbeurt” nodig hebben.