VvE Beheer regio Haaglanden - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer regio Haaglanden

VvE Beheer regio Haaglanden – T&T: kwaliteit & betrokkenheid

VvE Beheer regio Haaglanden – Het Stadsgewest Haaglanden omvat plaatsen als Den Haag, Westland, Delft, Midden-Delfland en Rijswijk. T&T vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in Lansingerland nabij Rotterdam en Den Haag. T&T vervult de rol van kwaliteits beheerder, administrateur en bestuurder voor Verenigingen van Eigenaren.

Grote en kleine VvE’s en Verenigingen

T&T beheert zowel grote als kleine VvE’s. Variërend van 2 tot 400 appartementen zoals bedrijfsunits, parkeren of gecombineerde bouw. Ook Verenigingen van Deelgenoten, Mandeligheid of Onderhoud. Sommige verengingen kennen statuten, andere kennen een akte van splitsing. De beheerders van T&T hebben op alle vlakken expertise in huis.

T&T beheert vastgoed en Verenigingen van Eigenaars op zowel financieel, technisch, bestuurlijk, administratief als bouwkundig vlak. Leden en eigenaren kunnen alle zaken rondom de VvE nagaan in de speciale internet portal. Informant gebruikt T&T als kwalitatief hoogwaardig softwarepakket.

T&T is tevens 24 uur per dag, 7 dagen per week bereikbaar. Niet middels een callcenter. U krijgt direct verbinding met een beheerder van T&T, welke kennis van zeken heeft.

De beheerders van T&T zijn veel op locatie aanwezig. Het beheer van vastgoed kan niet alleen van achter het bureau.

Nieuwbouw en bestaande bouw

T&T beheert bestaande bouw, maar ook nieuwbouw.

Bij bestaande bouw begeleidt T&T de VvE bij de overstap van de oude beheerder. Zo wordt overstappen naar de nieuwe beheerder gemakkelijk. T&T checkt alle zaken zoals verzekeringen, bankzaken en onderhoudsdossiers. Alle leden worden direct geïnformeerd. Per e-mail of per post. Dit geldt voor appartementencomplexen, bedrijfsverzamelgebouwen als ook winkelcentra.

Bij nieuwbouwprojecten kijkt T&T graag mee vanaf de eerste plannen. Advies bij de opstelling van de Akte van Splitsing. Alsmede het opstellen van de eerste begroting met ledenbijdragen. Vervolgens organiseert T&T de eerste ledenvergadering. Ook bij de oplevering van de algemene ruimte zijn de vastgoedmanagers van T&T aanwezig. T&T ontzorgt projectontwikkelaar en kopers.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie en/of bij ons op kantoor is geheel vrijblijvend. Ook een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed stellen wij vrijblijvend voor u op.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 alsmede per e-mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom om contact met ons op te nemen.

VvE Beheer Haagland. T&T is een kwaliteitsbeheerder, zeer professioneel en betrokken. Wij beheren VvE’s in plaatsen als Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Leiden, Breda, Utrecht, Zoetermeer, Gouda en Dordrecht.