Goed planmatig onderhoud - T&T Vastgoed en VvE Beheer

Goed planmatig onderhoud

Goed Planmatig onderhoud voorkomt ellende

Goed planmatig onderhoud bij VvE’s en vastgoed voorkomt een boel ellende. Zeker zijn uitdrukkingen als “Een goed begin is het halve werk” en “Goedkoop is duurkoop” van toepassing. T&T Vastgoed en VvE Beheer is een zeer ervaren beheerder. op het gebied van begeleiding van onderhoud. Gevestigd in Bergschenhoek, nabij Rotterdam, Den Haag, Leiden, Gouda, Westland, Dordrecht, Zoetermeer, Vlaardingen en Schiedam.

Nieuwbouw of bestaande bouw, breng het onderhoud in kaart

Een goede begroting voor de Vereniging van Eigenaren is essentieel. Evenals het onderliggende Meer Jaren Onderhoud Plan. Een goede begroting begint bij het lezen van de Akte van Splitsing. Het in kaart brengen van de maandelijkse en jaarlijkse kosten en vervolgens de verdeling op basis van de breukdelen. Omdat de Akte van Splitsing te allen tijde bepaalt, kan er geen discussie zijn. Een “Rotterdamse” duidelijkheid.

Wie maakt het Meer Jaren Onderhoud Plan?

Wettelijk gezien is het bestuur van de Vereniging van Eigenaren verantwoordelijk voor het in kaart te brengen van het Meer Jaren Onderhoud. Allereerst bepaalt de algemene ledenvergadering op basis van een goede agenda op welke wijze de VvE het onderhoud in kaart brengt. Vervolgens stelt een bouwkundige vaak het feitelijke plan op. Een Scoope van 30 jaar raden wij hierbij aan. Ten slotte begeleiden de vastgoed managers T&T Vastgoed en VvE Beheer u graag.

Bepaal jaarlijks of groot onderhoud moet worden uitgevoerd

Jaarlijks in de maand oktober lopen de VvE Beheerders van T&T Vastgoed en VvE Beheer een ronde bij de VvE. Als gevolg van het MJOP en de begroting bekijken zij het geplande groot onderhoud voor het opvolgende jaar. Vervolgens vraagt de beheerder van de vereniging offertes aan bij gekwalificeerde onderhoudsbedrijven. De offertes worden voorgelegd aan het bestuur en de technische commissie. Ten slotte bepaalt de algemene ledenvergadering of een opdracht wordt gegund.

Maak gebruik van de kennis van een VvE en vastgoed expert

T&T Vastgoed en VvE Beheer begeleidt VvE’s op financieel, secretarieel, bestuurlijk en technisch vlak. Omdat planmatig onderhoud essentieel is voor de VvE komen wij graag met u in contact. Vervolgens een afspraak op locatie of bij ons op kantoor. Ten slotte een offerte voor het beheer van de VvE of het vastgoed.

Goed planmatig onderhoud. T&T is als VvE Beheerder gevestigd in Lansingerland, beheert zijn VvE’s in plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Leiden, Spijkenisse, Vlaardingen, Schiedam, Zoetermeer, Westland en Dordrecht te Zuid – Holland.