Kwaliteit in het beheer van VvE's - T&T Vastgoed en VvE Beheer

Kwaliteit in het beheer van VvE’s

Kwaliteit in het beheer van VvE’s, professioneel en betrokken

Kwaliteit in het beheer van VvE’s. Het beheren van VvE’s heeft vaak een stoffig karakter. T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd te Bergschenhoek, nabij Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Dordrecht en Gouda. Op geheel eigen wijze en met veel professionaliteit en betrokkenheid fungeert T&T als beheerder, administrateur of bestuurder voor Verenigingen van Eigenaren.

Wat is kwalitatief goed VvE Beheer

Omdat woorden als “appartementsrechten”, “Akte van Splitsing” of “breukdeel” voor velen nieuwe of lastige woorden zijn, is goed VvE Beheer belangrijk. Welke zaken dienen minimaal goed geregeld te zijn. Allereerst een kleine opsomming:

  • Verzekeringen en taxatie herbouwwaarde;
  • Begroting met ledenbijdrage;
  • Meer Jaren Onderhouds Plan en afdoende reserveren voor toekomstig onderhoud;
  • Handelen naar de Akte van Splitsing;
  • AVG en KvK;
  • Gekozen bestuur, technische commissie en kascontrole commissie en VvE beheerder;
  • Het houden van vergadering van bestuur en leden;
  • Afsluiten van (onderhouds-) contracten;
  • Informatievoorziening aan de leden desgewenst met webportaal;
  • Menselijkheid, begrip en professionaliteit;

Eveneens dienen het bestuur en de beheerder goed te kijken welk modelreglement van kracht is. Als gevolg van dit reglement is de akte van splitsing opgesteld. Deze akte is “wet” voor de VvE. Vandaar dus ook dat deze akte te allen tijde dient te worden nageleefd. Wanneer dit niet gebeurt kan een lid van de VvE vergaderbesluiten “nietig” laten verklaren bij de rechtbank.

Maar is het “zakelijk” regelen van de VvE dan de oplossing?

Omdat er binnen een Vereniging van Eigenaars mensen wonen of werken is transparantie belangrijk. Een “Rotterdamse” aanpak van een VvE zorgt voor  duidelijkheid. Daarentegen zijn menselijkheid en begrip toverwoorden bij het dagelijks beheer van het appartementencomplex, het bedrijfsverzamelgebouw of het winkelcentra. “Om de reden dat vriendelijkheid voor sommigen moeite kost, maar geen rekening tot gevolg heeft.” Het bepaalt mede het succes van een goed functionerende VvE. 

T&T Vastgoed en VvE Beheer geeft u graag het goede voorbeeld bij het beheer van uw VvE

Omdat de woorden vriendelijkheid, betrokkenheid en professionaliteit passen bij de beheerders van T&T. Vandaar dus ook het plezier waarmee VvE’s door ons worden beheert. Naast alles wat “moet” en “hoort”, zijn er ook veel zaken welke “kunnen”. Hierbij maakt het niet uit of het een VvE van 2 of 400 betreft.

Benieuwd naar ons professionele, vriendelijke en persoonlijke wijze van T&T. Wij komen graag met u in contact.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl. Een kennismaking en een offerte voor het beheer van de VvE, zijn geheel vrijblijvend.

Kwaliteit in het beheer van VvE’s. T&T is gevestigd in Zuid-Holland en beheert VvE’s in plaatsen als Rotterdam, Den Haag, Leiden, Gouda, Dordrecht, Zoetermeer, Delft en Spijkenisse. Maar ook in Breda, Amsterdam, Utrecht, Roosendaal en Gorinchem.