VvE Beheer Rotterdam Nesselande - T&T Vastgoed en VvE Beheer

VvE Beheer Nesselande

VvE Beheer Nesselande – T&T kwalitatief & betrokken beheer

VvE Beheer Rotterdam Nesselande. De Rotterdamse wijk Nesselande maakt deel uit van stadsdeel (voorheen deelgemeente) Prins Alexander. Nesselande ligt in de meest Noordelijk gelegen punt van Rotterdam. Bleiswijk, Oud Verlaat, Zevenhuizen, Nieuwerkerk aan den IJssel en Zevenkamp omringen de mooie vinex-wijk.  T&T vervult de rol van kwaliteits beheerder, bestuurder, administrateur voor Verenigingen van Eigenaren in Zuid – Holland.

Totaal VvE Beheer op professionele en vriendelijke wijze

De Beheerders van T&T verzorgen het beheer van Vereniging van Eigenaren, Mandeligheid, Deelgenoten of onderhoud. Wij zijn veel op locatie aanwezig. Begeleiden en controleren van klein- en groot onderhoud. Eveneens het nalopen van het Meerjaren Onderhouds Plan (MJOP). De vastgoedmanagers van T&T overleggen veel met bestuursleden en technische commissie. Om de reden dat commutatie zeer belangrijk is bij technisch, bestuurlijk en bouwkundig beheer.

Informant Software gebruikt T&T voor het financieel, administratief en technisch beheer. Om de reden dat het aansluit bij onze hoge kwaliteitsdoelstellingen en eveneens een moderne en flexibele internetportal kent.  Bestuursleden en eigenaren kunnen op deze wijze meekijken binnen alle facetten van de VvE.

Nieuwbouw, bestaande bouw, appartementen en bedrijfsmatig beheer

Eveneens verzorgt T&T het beheer en de opstart voor nieuwbouwprojecten. Wij begeleiden projectontwikkelaars vanaf de eerste bouwtekening tot aan oplevering van de algemene ruimten. Ook adviseren wij bij de opstelling van de akte van splitsing. Ten slotte organiseren de opstartvergadering van de Vereniging van Eigenaars.

T&T begeleidt de VvE bij het overstappen van VvE Beheerder. Verzekeringen, onderhoudsklachten en bankzaken krijgen direct prioriteit. Eveneens houden wij bestuursleden van de VvE bij elke stap op de hoogte. Eveneens activeren wij slapende VvE’s.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Een kennismaking op locatie en eveneens bij kantoor zijn geheel vrijblijvend. Ten slotte ook het opstellen van een offerte voor het beheer van de VvE.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per email: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom.

VvE Beheer Rotterdam Nesselande – T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in Bergschenhoek en beheert VvE ’s van 2 – 400 appartementsrechten. In als Rotterdam, Den Haag, Leiden, Zoetermeer, Westland en Gouda.