VvE Beheer Rijnmond - Rotterdam

VvE Beheer Rijnmond – T&T, specialist in de regio Rotterdam Rijnmond

VvE Beheer Rijnmond – T&T Vastgoed en VvE Beheer is gevestigd in het hart van de regio Rijnmond, te Lansingerland, nabij Rotterdam en Den Haag. Met een team specialisten beheren wij Verenigingen van Eigenaren op een kwalitatieve wijze. Betrokken en professioneel, met 25 jaar ervaring.

De Beheerders van T&T Vastgoed en VvE Beheer zijn gespecialiseerd in het beheren van appartementencomplexen en bedrijfsverzamelgebouwen. Hierbij varieert het aantal appartementen van 2 tot 400. Vanuit een opstart nieuwbouw VvE, maar ook voor bestaande bouw. Op dezelfde manier begeleidt T&T slapende VvE’s of de overstap vanuit de situatie waarbij de eigenaren het beheer zelf te hand hebben genomen.

VvE’s kiezen voor het uit handen geven va het beheer aan een VvE Beheerder met ervaring en betrokkenheid. Op deze wijze wonen bewoners zorgeloos en kunnen bedrijven ondernemen. Daarnaast verzorgt T&T VvE Beheer op alle vlakken. Technisch, bouwkundig, administratief en tenslotte bestuurlijk beheer. Bijvoorbeeld al beheerder, administrateur of bestuurder. Op dezelfde manier vervult T&T beheer voor Verenigingen van mandeligheid, onderhoud of deelgenoten.

Daarnaast is T&T 24 uur per dag, 7 dagen per week telefonisch bereikbaar.Zonder tussenkomst van een callcenter, u wordt direct verbonden met de beheerder welke op de hoogte is van alle zaken van de VvE. Bovendien biedt T&T de VvE een kwalitatief en zeer gebruiksvriendelijk internetportaal, boven alles dienen zaken transparant en inzichtelijk te zijn.

Vrijblijvende kennismaking en offerte

Boven alles dient er een klik te zijn tussen de beheerder en de VvE. Daarom hecht T&T veel waarde aan een afspraak met een delegatie van het (bestuur) van de VvE ter plaatse. Op deze wijze kunnen de vragen en specifieke wensen binnen de VvE worden besproken. Daarnaast behoort ook een afspraak op het kantoor van T&T tot de mogelijkheden. Op deze wijze kan T&T vervolgens een offerte voor het beheer van de VvE opstellen.

Wij zijn bereikbaar per telefoon: 010-2238133 of per e-mail: info@tentvvebeheer.nl. U bent van harte welkom!

T&T Vastgoed en VvE beheer is gevestigd in de hart van de regio Rijnmond te Bergschenhoek. Wij verzorgen bijvoorbeeld VvE Beheer in Rotterdam, Den Haag, Leiden Vlaardingen, Gouda, Pijnacker-Nootdorp, Dordrecht, Rijswijk, Alphen aan den Rijn, Gorinchem, Zoetermeer en Schiedam.